Make-up Voor Het Nieuwe Jaar Van Het Varken

Make-up Voor Het Nieuwe Jaar Van Het Varken
Make-up Voor Het Nieuwe Jaar Van Het Varken

Video: Make-up Voor Het Nieuwe Jaar Van Het Varken

Video: Make-up Voor Het Nieuwe Jaar Van Het Varken
Video: Израиль | Иерусалим | Вслед за светом 2024, Mei
Anonim

Het jaar van het varken nadert - een vriendelijk dier en met een eigenaardige smaak. Je moet je goed voorbereiden op de vakantie: maak een feestelijk menu, kies een outfit, accessoires ervoor. En vergeet feestelijke make-up niet - het zal de finishing touch zijn voor het gemaakte beeld.

Nieuwjaars make-up
Nieuwjaars make-up

Voordat je nieuwjaarsmake-up aanbrengt, is de gezichtsvoorbereiding klassiek: je moet de huid grondig reinigen, hydrateren, een hoogwaardige make-upbasis aanbrengen en indien nodig wenkbrauwcorrectie uitvoeren. De belangrijkste tinten voor make-up zijn die welke relevant zijn voor de nieuwjaarsoutfit in 2019: goud, zilver, tinten beige, bruin, oranje, geel.

Speciale aandacht wordt besteed aan de ogen. De onveranderlijke klassiekers zijn eyeliner, pijlen, rokerig ijs. Als u tot de ochtend een opruiend feest plant, kunt u felle kleuren, strass-steentjes, pailletten op de oogleden aanbrengen en veelkleurige valse wimpers gebruiken. Het varken zal dol zijn op je schokken en ze zal je gedurende 2019 betuttelen.

Voor een sociaal evenement moet make-up meer ingetogen zijn. Schaduwen kunnen bescheidener worden gekozen, maar lippenstift kan helderder worden gebruikt. Het belangrijkste is om anderen te plezieren.

Om de langverwachte vakantie te ontmoeten, is het gebruikelijk om alles te kiezen dat schijnt. Daarom kunt u een markeerstift voor de huid gebruiken, het geeft het gezicht niet alleen uitstraling en frisheid, maar benadrukt ook het reliëf van het gezicht, verbergt rimpels. De highlighter hoeft niet op het hele gezicht te worden aangebracht - alleen op de jukbeenderen, de achterkant van de neus, de contouren van de lippen. Voltooiing - blozen.

Voor een complete look zijn er niet genoeg verzorgde goudsbloemen. De manicure wordt individueel gekozen, maar deze moet overeenkomen met de gemaakte afbeelding. Hier kun je veilig fantaseren - er zijn een groot aantal nagelontwerpen.

Het belangrijkste is om te schitteren op het nieuwe jaar 2019 en het te ontmoeten, zodat het hele volgende jaar alleen maar geluk zal brengen.

Aanbevolen: