Zo Bereid Je Je Voor Op Het Jaar Van Het Varken

Inhoudsopgave:

Zo Bereid Je Je Voor Op Het Jaar Van Het Varken
Zo Bereid Je Je Voor Op Het Jaar Van Het Varken

Video: Zo Bereid Je Je Voor Op Het Jaar Van Het Varken

Video: Zo Bereid Je Je Voor Op Het Jaar Van Het Varken
Video: Dit is het leven van een vleesvarken 2024, April
Anonim

Nieuw 2019 komt eraan. Er is weinig tijd meer om de nodige regels en tradities te leren die zullen helpen om de locatie van het 2019-symbool te krijgen.

Zo bereid je je voor op het Jaar van het Varken
Zo bereid je je voor op het Jaar van het Varken

Binnenkort zullen familieleden en vrienden samenkomen aan dezelfde tafel om het nieuwe jaar te vieren. Veel mensen geloven dat het erg belangrijk is om hem te ontmoeten volgens alle regels, omdat dit zal helpen om de gunst van het symbool van het jaar te winnen.

Er moet aan worden herinnerd dat volgens de oosterse kalender het jaar van het gele varken pas op 5 februari zal komen. Ze zeggen dat je het symbool van het jaar niet onder de boom moet leggen als de tijd nog niet is gekomen. Dit kan het symbool van het uitgaande jaar beledigen.

Hoe het nieuwe jaar te vieren?

Je kunt een outfit in geel of goud kopen. Een goede zet is om een pak of jurk in oranje, grijze of bruine kleuren te dragen.

Stylisten adviseren op een feestelijke avond om een speciale lichte make-up te maken met de nadruk op de lippen. Bovendien zal los haar het varken niet behagen. Volgens de regels is het beter om een complex ingewikkeld kapsel te doen.

Wat te koken voor het nieuwe jaar?

Het varken zelf houdt van lekker eten, maar heeft niet te veel gerechten op de feesttafel nodig. Het is niet moeilijk te raden dat varkensvlees beter voor andere feestdagen kan worden bewaard. Kook voor 2019 kip in de oven, of trakteer familie en vrienden op een vistraktatie.

Volgens de oosterse traditie is het erg belangrijk om granenbrood, eventuele granen of noten in een apart gerecht op tafel te serveren. Dit zal het varken zeker sussen en welzijn bij u thuis brengen.

Hoe het nieuwe jaar correct te vieren?

Het varken vindt het heerlijk als mensen het nieuwe jaar met hun familie vieren. Het symbool van 2019 houdt van en waardeert de haard. Het wordt niet aanbevolen om de vakantie alleen door te brengen, anders zullen mislukkingen het hele jaar door optreden. Weiger geen uitnodigingen.

Wat te presenteren voor het nieuwe jaar?

Het gele varken houdt van luxe en schoonheid. Het is niet nodig om goud te geven, maar het zal het symbool van het jaar enorm verrukken. Geschenken met een afbeelding van een varken worden relevant. Dit kunnen schilderijen, magneten, beddengoed, mokken, knuffels, handdoeken, pyjama's, bloempotten in de vorm van een varken zijn.

Aanbevolen: