Hoe Het Jaar Van Het Varken Te Vieren

Hoe Het Jaar Van Het Varken Te Vieren
Hoe Het Jaar Van Het Varken Te Vieren

Video: Hoe Het Jaar Van Het Varken Te Vieren

Video: Hoe Het Jaar Van Het Varken Te Vieren
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, Mei
Anonim

Het gele aardevarken is niet minder vriendelijk dan de hond. Het is noodzakelijk om het nieuwe symbool van het jaar volledig bewapend te ontmoeten - maak een passend feestmenu, versier het huis en denk natuurlijk na over een outfit. De hoofdkleuren van het varken kunnen goud, geel, bruin en grijstinten worden genoemd. Al hun tinten zijn ook relevant, bijvoorbeeld koffie, zilver, oranje. Er zouden dus geen speciale problemen moeten zijn met het kiezen van de kleur van de outfit.

Outfits voor het nieuwe jaar 2019
Outfits voor het nieuwe jaar 2019

De stijl van de feestelijke outfit zal grotendeels afhangen van de dresscode van de plaats waar de festiviteiten plaatsvinden. Maar overal, zonder uitzondering, kun je er helder en stijlvol uitzien. De outfit moet comfortabel zijn, dan is het zelfs in een eenvoudige jurk gemakkelijk om je een echte godin te voelen.

Bloemmotieven zijn populair. Komend jaar zullen hortensia's en madeliefjes geluk brengen. Het is dus de moeite waard om uw keuze op hen te stoppen bij het kiezen van een afdruk. Ze kunnen ook op de feesttafel worden gezet - er is geen overbodig geluk.

Ook de keuze van accessoires en sieraden moet verantwoord worden benaderd. Een varken is een dier dat subtiel genoeg schoonheid voelt, het heeft een eigenaardige smaak. Dus, als je een dure outfit kiest, dan moet alles tot in het kleinste detail er duur uitzien. Het varken houdt ervan om geld uit te geven. Maar daarnaast kan het Varken ook egocentrisch genoemd worden. U kunt op zoek gaan naar een pak dat niet duur is, maar extravagant. Bij het ontmoeten van 2019 is het toegestaan om korte rokjes te dragen, outfits met een overvloed aan pailletten.

Om het nieuwe jaar te vieren, is het beter om gouden sieraden, dure stenen te kiezen. Als je een feest hebt met een dresscode, kun je kiezen voor grote, maar laconieke decoraties. Het materiaal moet natuurlijk zijn. Kettingen, armbanden of oorbellen van hout zien er bijvoorbeeld stijlvol en gedenkwaardig uit.

En natuurlijk moet je uiteindelijk op je haar en make-up letten. Haar kan worden versierd met madeliefjes of hortensia's, en kies voor make-up kleuren die passen bij het symbool van het komende jaar.

Aanbevolen: