Hoe Presenteer Je Een Cadeau Op Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Presenteer Je Een Cadeau Op Een Bruiloft?
Hoe Presenteer Je Een Cadeau Op Een Bruiloft?

Video: Hoe Presenteer Je Een Cadeau Op Een Bruiloft?

Video: Hoe Presenteer Je Een Cadeau Op Een Bruiloft?
Video: Huwelijkswensen - Wat vraagje voor cadeaus voor jullie bruiloft? 2024, Maart
Anonim

Als ze met vrienden of familieleden naar een huwelijksfeest gaan, hebben velen moeite met wat en hoe ze aan de pasgetrouwden moeten geven. In de meeste gevallen zal het paar de gasten waarschuwen dat het het beste is om het geld te overhandigen. Maar ook in dit geval blijft er een keuze: leg gewoon een envelop op het dienblad of presenteer een geschenk zodat de jongeren zich vele jaren na de bruiloft met een glimlach uw toespraak herinneren.

Hoe presenteer je een cadeau op een bruiloft?
Hoe presenteer je een cadeau op een bruiloft?

instructies:

Stap 1

Als je besluit om gewoon geld in een envelop te geven, leer dan van tevoren een toast - vriendelijke, oprechte woorden over hoe lang je het paar kent, hoeveel goeds de bruidegom en de bruid je hebben gebracht. Maar laat je niet meeslepen door herinneringen en sleep je toespraak niet uit. Saaie lange monologen zullen zowel gasten als pasgetrouwden vermoeien.

Stap 2

Maak een video over het onderwerp "Wat zou er zijn gebeurd als ze elkaar niet hadden ontmoet". En zelfs als de pasgetrouwden het idee van tevoren kennen en deelnemen aan het filmen, zal het voor hen heel interessant zijn om te zien wat er uiteindelijk is gebeurd. En uw show kan een van de memorabele momenten van de vakantie worden. En uiteindelijk kun je soepel naar het geschenk - geld - leiden en zeggen dat je blij bent om ze te ontmoeten en geld te geven voor een zoete huwelijksreis. Presenteer komische handboeien zodat ze nooit uit elkaar gaan, of een hoefijzer - voor geluk, een grappige brownie - de bewaarder van de familiehaard. Deze items zullen in ieder geval voor het eerst de meest eervolle plek in huis innemen.

Stap 3

Velen adviseren bij het overhandigen van geld wat ermee kan worden gekocht en geven passende hints: een symbolisch stuur zodat de jongeren een auto kopen, of een strohoed voor de bruid zodat ze alleen op de Bahama's kunnen rusten. Diversifieer dit moment door een loterij met een komisch thema te organiseren waaraan iedereen kan deelnemen. Als je bijvoorbeeld geld doneert voor een reis, laat iedereen dan een deeltje van de zee krijgen: de schoonmoeder - zeep met een zeegeur, en het zusje van de bruid - een schelp. Maar de hoofdprijs is natuurlijk geld - voor een jong gezin.

Stap 4

Als je toch het juiste cadeau voor de jeugd hebt gekocht, zorg dan voor een mooie, elegante verpakking. Je kunt een interessant gedicht bedenken (of zoeken op internet) - een raadsel over jouw ding, over het belang ervan voor een jong gezin, nuttige eigenschappen, een interessant etiket plakken met foto's van de bruid en bruidegom, of je verkleden als postbode Pechkin en overhandig een feestelijk "pakket".

Aanbevolen: