Hoe Presenteer Je Een Medaille Aan Een Held Van De Dag?

Inhoudsopgave:

Hoe Presenteer Je Een Medaille Aan Een Held Van De Dag?
Hoe Presenteer Je Een Medaille Aan Een Held Van De Dag?

Video: Hoe Presenteer Je Een Medaille Aan Een Held Van De Dag?

Video: Hoe Presenteer Je Een Medaille Aan Een Held Van De Dag?
Video: MUDRACING БУЗУЛУК 2021 Соревнования - багги, квадроциклы, внедорожники 2024, April
Anonim

Een verjaardag is een belangrijke datum in het leven van een persoon, en men zou hem met deze gebeurtenis moeten feliciteren. Voor dit doel kunnen familieleden en vrienden een komische medaille bedenken en maken en deze aan de held van de dag overhandigen.

Hoe presenteer je een medaille aan een held van de dag?
Hoe presenteer je een medaille aan een held van de dag?

Voorbereiding op belonen

Bedenk een reden om de held van de dag de medaille te geven. De eenvoudigste is de verjaardag zelf, als een belangrijke feestdag. In dit geval kunt u op de medailles een ronde datum in cijfers weergeven en felicitatiewoorden schrijven. Als een persoon op een bepaald gebied is geslaagd, bijvoorbeeld een winstgevend bedrijf heeft opgebouwd, hoogten heeft bereikt in zijn carrière, een fervent visser of jager is, maak dan een medaille opgedragen aan het succes dat hij op dit gebied heeft behaald. Een dergelijk model kan een symbool weergeven dat overeenkomt met het geselecteerde gebied.

Maak een medaille. U kunt dit toevertrouwen aan gespecialiseerde organisaties die het maken van goud, vergulding, zilver, koper of andere materialen. Zo'n medaille ziet eruit als een echte, maar de productie ervan kan een bepaald bedrag kosten. U kunt zelf een onderscheiding maken met alle beschikbare middelen: papier-maché, folie, gekleurd karton, etc. Zorg ervoor dat je de medaille aanvult met een mooi feestelijk lint zodat je hem om de nek van de held kunt doen.

Medaille uitreiking

Bereid een scenario voor om de held van de dag te belonen. Je kunt hem zonder al te veel pracht en praal belonen door bijvoorbeeld een medaille uit te reiken tijdens een feestelijk feest. In dit geval staat een van de gasten op en vraagt de held van de dag om op te staan. De felicitatie brengt een toost uit in overeenstemming met datgene waaraan de prijs is opgedragen, waarna hij, onder applaus van andere gasten, de medaille om de nek van de held hangt of deze simpelweg in een mooie koffer presenteert.

Je kunt iemand nog plechtiger feliciteren met zijn verjaardag en hem een feestelijke medaille schenken. Houd bijvoorbeeld een soort prijsuitreiking. Om ervoor te zorgen dat de held van de dag zich een speciale gast voelt, kun je hem ontmoeten bij de ingang van het pand met een "levende" gang van gasten, die een rode loper legt. Om te applaudisseren worden de gasten uitgenodigd op een komisch podium (hiervoor is het voldoende om een kleine ruimte vrij te maken rondom de persoon). De gastheer van de vakantie schudt de hand van de held van de dag en toont de aanwezigen een verzegelde envelop. Daarna spreekt hij een felicitatietoespraak uit, waarin hij de reden noemt waarom de gasten op deze dag bijeenkwamen. U kunt een toespraak in poëtische vorm voorbereiden.

De presentator drukt de envelop af en leest de inhoud, waarbij hij een of meer "nominaties" noemt waarin de genomineerde heeft gewonnen. Daarna reikt hij onder applaus de held van de dag uit en hangt een medaille om zijn nek. Naast deze onderscheiding kan de jarige een diploma of een certificaat krijgen, en als het een vrouw is, zet dan een tiara op zijn hoofd en geef een boeket bloemen.

Aanbevolen: