Hoe Ontmoet Je Een Held Van De Dag

Inhoudsopgave:

Hoe Ontmoet Je Een Held Van De Dag
Hoe Ontmoet Je Een Held Van De Dag

Video: Hoe Ontmoet Je Een Held Van De Dag

Video: Hoe Ontmoet Je Een Held Van De Dag
Video: De bediening in de horeca verzorgen - Dag 82 2024, Mei
Anonim

Jubileum is een zeer belangrijke gebeurtenis in het leven van elke persoon. Het betekent dat een deel van het pad al is afgelegd, wijsheid en ervaring is verzameld. Tegelijkertijd is dit het begin van een nieuw leven vol prestaties en ontdekkingen. Verjaardagen proberen altijd pompeuzer te vieren dan gewone verjaardagen.

Hoe ontmoet je een held van de dag
Hoe ontmoet je een held van de dag

instructies:

Stap 1

Het is noodzakelijk om de held van de dag op een ongebruikelijke manier te ontmoeten, zodat hij onmiddellijk een lading positieve emoties ontvangt en de viering op een positieve golf plaatsvindt.

Stap 2

Je kunt het script van de ontmoeting lenen uit Hollywood-films. Om de begroeting te laten slagen, maakt u vooraf een afspraak met de gasten. Je moet stilte organiseren wanneer de held van de dag binnenkomt, en de aanwezigen mogen op geen enkele manier hun verblijfplaats verklappen.

Stap 3

Deel dan vuurwerk, confetti, hoedjes en sterretjes uit aan iedereen. Bel de held van de dag om erachter te komen wanneer hij komt. Verzamel vijf minuten voor aankomst bij de ingang en doe de lichten uit. Wanneer de jarige de deur opent en naar binnen gaat, doe het licht aan en feliciteer de persoon die binnenkwam. Hoe meer lawaai je maakt, hoe beter je meeting herinnerd zal worden door de held van de dag.

Stap 4

Als Amerikaanse tradities niet dicht bij je staan, kijk dan naar het Russische verleden. Vroeger werden eregasten begroet met brood en zout.

Stap 5

Om zo'n bijeenkomst te organiseren, heb je oude Russische kostuums, een kokoshnik, een brood en gastvrije deuntjes nodig. Zoek op internet naar teksten, of verzin zelf de refreinen.

Stap 6

Wanneer de held van de dag binnenkomt, buig dan diep en bied hem "brood en zout" aan. Traditioneel moet de jarige ook bij de ingang een glas met een sterke drank drinken.

Stap 7

Je kunt de held van de dag ook ontmoeten met een aan hem opgedragen lied, dat je beter zelf kunt componeren. Neem een populair deuntje en bedenk woorden die passen bij de gelegenheid. Vraag alle gasten om de tekst te leren of gewoon het refrein uit het hoofd te leren. Als de held van de dag binnenkomt, zet je de muziek aan en zing je het stuk in koor.

Stap 8

Ook kun je voor de komst van de held van de dag een muurkrant maken die aan zijn leven is gewijd. Bevestig het waar het kan worden gezien en versier met ballonnen en klatergoud.

Stap 9

Om de ontmoeting van de held van de dag succesvol te laten zijn, vergeet dan niet het belangrijkste. Het is niet zo belangrijk wat de woorden in het lied zullen zijn en of de felicitatie goed doordacht is. Het komt erop neer dat alle felicitaties worden uitgesproken vanuit een puur hart, en zorg ervoor dat je er een stukje van je ziel in steekt.

Aanbevolen: