Hoe Verloopt De Dag Van Een Specialist Van Educatieve Werkorganen & Nbsp

Hoe Verloopt De Dag Van Een Specialist Van Educatieve Werkorganen & Nbsp
Hoe Verloopt De Dag Van Een Specialist Van Educatieve Werkorganen & Nbsp

Video: Hoe Verloopt De Dag Van Een Specialist Van Educatieve Werkorganen & Nbsp

Video: Hoe Verloopt De Dag Van Een Specialist Van Educatieve Werkorganen & Nbsp
Video: Последний человек во вселенной ! 2024, April
Anonim

Op 11 september 2007 vierde de strijdkrachten van de Russische Federatie voor het eerst de Dag van een specialist in educatief werk. Deze specialiteit dateert uit het bewind van Catharina II, aangezien het op deze dag in 1766 was dat de keizerin het Handvest van het Gentry Land Cadet Corps goedkeurde. Het personeel van het korps omvatte niet alleen officieren-leraren, maar ook officieren-opvoeders. Zo werd vooral het belang benadrukt van het uitvoeren van educatief werk onder mensen die een militaire loopbaan hebben gekozen.

Hoe is de Dag van de specialist van educatieve werkorganen
Hoe is de Dag van de specialist van educatieve werkorganen

Gedurende de daaropvolgende geschiedenis van Rusland, ondanks alle veranderingen, zowel positieve als negatieve, die ook van invloed waren op de strijdkrachten, bleef de rol van onderwijsstructuren onveranderd. Zij waren grotendeels verantwoordelijk voor het hoge niveau van vechtlust en morele kwaliteiten van soldaten en officieren. Op dit moment hangt het niveau van discipline, de morele en psychologische situatie in de onderafdelingen, eenheden en formaties van de strijdkrachten van Rusland ook rechtstreeks af van de officieren-opvoeders.

De praktijk leert dat waar officieren-opleiders eerlijk en volledig hun taken uitvoeren, een zorgzame en informele benadering van personeel tonen, het niveau van discipline, nauwgezetheid hoger is en er minder gevallen van schending van wettelijke relaties zijn. In dergelijke militaire collectieven ontwikkelt zich in de regel een gezonde morele en psychologische sfeer.

Specialisten in educatief werk worden momenteel opgeleid aan de faculteiten van enkele militaire onderwijsinstellingen van de Russische Federatie. De lijst van dergelijke specialiteiten omvat psychologen, sociologen, officieren voor openbare en staatsopleiding, militaire journalisten, evenals specialisten die verantwoordelijk zijn voor de culturele vrijetijdsbesteding van militair personeel en hun families.

Op de dag van 11 september is het gebruikelijk om specialisten in educatief werk te feliciteren en hun verdiensten op te merken. Deze felicitaties kunnen zowel officieel zijn, in de vorm van bevelen van de commandanten van eenheden en formaties, als informeel, van collega's, collega's, voormalige ondergeschikten. Op die dag wordt speciale aandacht besteed aan het eren van de veteranen van de Grote Patriottische Oorlog die op alle niveaus als politiek werkers hebben gediend, aangezien hun activiteiten een levendig voorbeeld zijn voor de nieuwe generaties officiers-opvoeders.

Aanbevolen: