Hoe Verloopt De Dag Van De Parachutist In Rusland?

Hoe Verloopt De Dag Van De Parachutist In Rusland?
Hoe Verloopt De Dag Van De Parachutist In Rusland?

Video: Hoe Verloopt De Dag Van De Parachutist In Rusland?

Video: Hoe Verloopt De Dag Van De Parachutist In Rusland?
Video: Binnengeslopen in een geheim drone-lab 2024, April
Anonim

Gleb Kotelnikov heeft de eerste automatische parachute uitgevonden, ontworpen en getest. Dit was ingegeven door de tragische gevolgen van luchtvluchten. Op 26 juli 1930 maakte een groep parachutisten een reeks sprongen met zijn uitvinding. Sindsdien is deze datum een feestdag geworden voor iedereen die minstens één keer in zijn leven in een vrije val boven de grond is gestegen.

Hoe verloopt de Dag van de parachutist in Rusland?
Hoe verloopt de Dag van de parachutist in Rusland?

Parachutistendag in Rusland is nog niet wettelijk goedgekeurd. Maar desondanks wordt het in veel steden gevierd. Bovendien wordt het niet alleen gevierd door professionals, maar ook door amateurs.

Vrijwel iedereen kan aan een parachute springen (behalve minderjarigen en mensen met ernstige ziektes). Je hoeft alleen maar een beetje te trainen en de moed te krijgen. Bovendien kan dit in sommige steden geheel gratis, omdat de oefeningen door de gemeente worden betaald. Helaas wordt in de meeste nederzettingen zo'n plezier betaald, en het is helemaal niet goedkoop.

In elke stad wordt de viering van de Dag van de Skydiver op zijn eigen manier gehouden. Natuurlijk houden fans van deze sport, indien mogelijk, demonstratiesprongen. In veel steden worden wedstrijden georganiseerd voor de duur van de vrije val, de nauwkeurigheid van de landing en de uitvoering van acrobatische figuren tijdens de vlucht.

Elk jaar, op de Dag van de parachutist, wordt een groepssprong "Parels van Rusland" georganiseerd. Deze organisatie is opgericht in 2006 en bestaat alleen uit meisjes. Bovendien zijn sommigen van hen nog niet zo lang geleden bezig met springen, slechts ongeveer een jaar. Op 26 juli 2012 vestigden ze een nieuw wereldrecord. 88 mensen sprongen samen in een enorme bloem. Maar in de nabije toekomst zijn de professionals van plan om dit record te breken door een formatie van honderd mensen te verzamelen. Het geld dat in 2012 van de show binnenkwam, gaat naar de Kinder- en Jeugdparachuteschool.

Parachutistenfestivals worden gehouden in verschillende steden van Rusland. Traditioneel worden op deze dag massale festiviteiten en amusementsevenementen georganiseerd. En degenen die het zich niet kunnen veroorloven om met een parachute te springen, vieren deze vakantie in nachtclubs en restaurants. Op deze dag worden in veel uitgaansgelegenheden themafeesten en onvergetelijke disco's gehouden.

Aanbevolen: