Nieuwjaar 2015. Wat Te Koken Voor De Feesttafel

Nieuwjaar 2015. Wat Te Koken Voor De Feesttafel
Nieuwjaar 2015. Wat Te Koken Voor De Feesttafel

Video: Nieuwjaar 2015. Wat Te Koken Voor De Feesttafel

Video: Nieuwjaar 2015. Wat Te Koken Voor De Feesttafel
Video: Het is zo lekker dat ik het bijna elke dag kook! Ongelooflijk recept voor kipfilet! # 18 2024, April
Anonim

Wat te bereiden voor de feesttafel om de mascotte van het nieuwe jaar te plezieren? Van welke lekkernijen zal een geit genieten? Het symbool van het komende jaar volgens de oosterse kalender zal immers een houten blauwe geit of schaap zijn.

Novyj god 2015. Chto prigotovit 'na prazdnichnyj stol
Novyj god 2015. Chto prigotovit 'na prazdnichnyj stol

Voordat we beginnen met het samenstellen van het menu voor oudejaarsavond, bedenk dan dat de geit vegetariër is. En als we de mascotte van 2015 willen plezieren, moet er veel groen, groenten en fruit op tafel zijn!

Blauw en groen zijn volgend jaar de lievelingskleuren van de gastvrouw. Het aanbod aan groene natuurproducten is groot. Er zijn ook "blauwe" opties, zoals aubergine. Als je besluit de oosterse kalender te volgen, dan heb je veel om uit te kiezen.

De geit knabbelt graag aan vers gras. Het is goed om een geurige kruidenkruiden te gebruiken voor warme gerechten en salades.

De geit eet niet alleen gras. Ze houdt van zowel granen als wortelgewassen. Aardappelen, bieten en wortelen zijn haar favorieten!

ovoshhi
ovoshhi

De geit houdt over het algemeen van eten, dus de overvloed aan snacks op de feesttafel zal erg handig zijn. En de voorkeuren van de mascotte van het jaar geven een groot veld voor culinaire fantasieën. Zo kan de feesttafel lekker en gevarieerd worden gemaakt!

De geit houdt van croutons van zwart en wit brood. Zelf houdt ze ook van brood. Broodjes, canapés en pitabroodjes komen goed van pas.

hleb
hleb

Je kunt havermoutkoekjes maken voor bij de thee; haver is het lievelingseten van de geit. Om de koekjes feestelijker te maken, voeg je gedroogd fruit, gekonfijt fruit, chocoladestukjes, honing of kaneel toe. Er zijn veel mogelijkheden, de keuze is een kwestie van smaak!

Je kunt ook een fruittaart maken als toetje. De vulling kan bestaan uit appels, bananen, gedroogde abrikozen en pruimen.

pirog
pirog

Het is goed als er onder andere water op tafel staat. Zij is het die de geit verkiest. Je kunt drankjes maken van natuurlijke sappen.

Over het algemeen is het de moeite waard eraan te denken dat de geit kiest voor natuurlijke en verse producten. Probeer vakantiemaaltijden te bereiden op de dag dat ze worden geserveerd. Gebruik geen halffabrikaten en blikvoer, daar houdt de geit niet van!

ovoshhi ik frukty
ovoshhi ik frukty

Bereid traktaties met zo natuurlijke mogelijk ingrediënten. Zorg dat er veel verse, niet thermisch verwerkte groenten en fruit op tafel staan. Dit zal het symbool van het jaar behagen en het zal geluk brengen!

Aanbevolen: