Nieuwjaar 2017: Hoe Te Ontmoeten, Wat Te Koken

Inhoudsopgave:

Nieuwjaar 2017: Hoe Te Ontmoeten, Wat Te Koken
Nieuwjaar 2017: Hoe Te Ontmoeten, Wat Te Koken

Video: Nieuwjaar 2017: Hoe Te Ontmoeten, Wat Te Koken

Video: Nieuwjaar 2017: Hoe Te Ontmoeten, Wat Te Koken
Video: как эффективно влиять и убеждать кого-то | как влиять на решения людей 2024, April
Anonim

2017 is het jaar van de Rode Vuurhaan. Iedereen is van plan om het positief en vrolijk te besteden. Hoe de viering competent benaderen om welvaart en succes te vinden, hoe 2017 van de Haan te vieren?

nieuwjaar 2017
nieuwjaar 2017

Wat te verwachten in 2017: horoscoop

De Haan zal op 28 januari 2017 de teugels overnemen met de komst van het nieuwe jaar in China. Astrologen geloven dat hij wedergeboorte, nieuwigheid en mysterie personifieert. Om deze reden belooft 2017 veranderingen in het leven van een persoon. En deze veranderingen zullen wereldwijd zijn.

Het nieuwe jaar zal ambitieuze en koppige mensen geluk brengen, maar om deze voordelen te ontvangen, moet je jezelf bewijzen - de haan tolereert geen luie mensen.

We kunnen met vertrouwen zeggen dat 2017 het startjaar wordt op weg van een periode van verval naar welvaart.

Het komende jaar is het noodzakelijk om doorzettingsvermogen en zelfbeheersing te behouden, geen aandacht te schenken aan provocerende situaties. Het Jaar van de Rode Haan biedt de mogelijkheid om controversiële kwesties door middel van compromissen op te lossen.

Hoe en waar het Jaar van de Rode Haan te vieren?

Het is niet aan te raden om op reis te gaan, het is raadzaam om de plannen nog even uit te stellen. Feit is dat de Haan een huismus is en een kenner van familiestichtingen. Deze omstandigheid zal bijdragen aan het bereiken van harmonie en unanimiteit in het gezin.

Het vieren van het nieuwe jaar buiten de familiekring kan leiden tot ruzies tussen de leden. Alle huishoudelijke problemen moeten worden opgelost voordat het klokkenspel slaat. In geen geval mag u tijdens een feestelijk feest in conflict komen - dit kan leiden tot verlies van wederzijds begrip.

Kledingkleur voor het nieuwe jaar 2017

Een outfit op deze dag is beter om rood, scharlaken of roze te kiezen. Ook zijn de tinten vuur geel en oranje. Voor degenen die niet van deze kleuren houden, is het toegestaan om te kiezen voor tinten paars en blauw, die de aandacht van de haan trekken.

Outfit voor het nieuwe jaar 2017

Dames voor de viering wordt geadviseerd om een elegante jurk tot op de grond te kiezen, gemaakt van vloeiende natuurlijke stof. Als het om de een of andere reden niet mogelijk is om zo'n jurk te dragen, is de keuze voor een outfit met elementen van asymmetrie toegestaan. Zakelijke stijl is ook geschikt, maar deze moet worden verdund met heldere accessoires. Damesoutfits moeten lichtheid en verfijning benadrukken. Het is beter om een gedurfd beeld te weigeren en het voor andere gelegenheden te laten.

Heren moeten nalatigheid opgeven en de voorkeur geven aan een strikte en elegante stijl. Besteed aandacht aan pakken of broeken met lichte overhemden. Driedelige pakken gemaakt in rijke kleuren zijn populair. Je kunt een trui over het shirt aantrekken - dit zal je verwarmen als het feest buiten de stad wordt gevierd.

Voor kinderen is het beter om een fancy dress te kiezen. Meisjes pronken graag in feeën- of prinsessenoutfits. En de jongens - in de kostuums van ridders of koningen.

Maar vaak willen baby's net als hun ouders zijn. Ontken ze dit niet. Het kind zal blij en tevreden zijn.

Make-up, kapsel en accessoires

Elk verfijnd toilet ziet er onafgewerkt uit zonder styling en decoraties. Nieuwjaar 2017 wordt het best gevierd onder auspiciën van authenticiteit en eenvoud (dit geldt voor zowel traktaties als outfits).

Matiging moet worden gevolgd in accessoires. Ze moeten het beeld aanvullen, niet overbelasten. Het is beter om de voorkeur te geven aan minimalistische decoraties.

Hoe gasten te behandelen op oudejaarsavond

Dit jaar beperkt de gastvrije huisvrouwen op geen enkele manier. Nieuwjaarstafel 2017 moet gevarieerd zijn, met vlees, allerlei soorten salades, zeevruchten. Volgens het advies van astrologen moeten zeevruchten op tafel naast vleesgerechten liggen, wat zal helpen om geluk te lokken en financiële rijkdom aan te trekken.

De eigenaar van het komende jaar is een grote zoetekauw. Daarom moeten desserts op de feesttafel aanwezig zijn en om geld naar het huis te trekken, is het noodzakelijk om een gerecht met fruit op tafel te zetten.

Hoe versier je je feesttafel?

Net als vorig jaar zijn er vanwege de relevantie van het thema vuur kaarsen op tafel nodig. Het is toegestaan om de rode sieraden van vorig jaar te gebruiken. Het is echter niet nodig om klatergoud te misbruiken, het is alleen belangrijk om de sfeer van feest te benadrukken.

De delicate decoratie van de gerechten is ook nodig om de Red Fire Rooster te sussen. Decorelementen kunnen cherrytomaatjes, granaatappelpitjes, rode kaviaar zijn.

Hoe versier je een kerstboom in 2017

De kerstboom is geen eenvoudig attribuut van de vakantie. In de loop der jaren is het een integraal onderdeel geworden van de nieuwjaarsvieringen, maar hoe versier je het op de juiste manier om de haan te plezieren?

Op de feestboom mag zeker het symbool van het komende jaar aanwezig zijn. Speelgoed moet in vurige tinten worden gekozen. Gebruik klatergoud met mate, want de haan houdt niet van glitter.

Kerstversiering voor thuis 2017

Kerstkransen, heldere feestelijke sokken die aan de muren kunnen worden gehangen, worden een stijlvol attribuut voor decoratie. Houd er rekening mee dat ze natuurlijk en zelfgemaakt moeten zijn. Astrologen adviseren om linten te gebruiken in de decoratie van de stof die je het leukst vindt. Ze kunnen worden verdund met elke feestelijke compositie of op stoelen worden bevestigd. Dit zal de Haan aantrekken en hij zal succes en welvaart geven. Om financiering aan te trekken, is het noodzakelijk om te focussen op het fruitdecor: borden en manden met appels, peren en citrusvruchten.

Cadeaus voor het jaar van de rode haan

Het meest urgente onderwerp aan de vooravond van de vakantie zijn geschenken. Wat te kiezen? Geschenken moeten een herinnering zijn aan het komende feest. Bij voorkeur de aanwezigheid van rood en zijn tinten. Je kunt souvenirs, speelgoed, accessoires geven. Voor familie en geliefden is het beste cadeau een bescheiden sieraad.

Vrolijk feest!

Aanbevolen: