Hoe Breng Je Een Interessante Vakantie Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Interessante Vakantie Door?
Hoe Breng Je Een Interessante Vakantie Door?

Video: Hoe Breng Je Een Interessante Vakantie Door?

Video: Hoe Breng Je Een Interessante Vakantie Door?
Video: Hoe je kunt zien of een meisje je leuk vindt 2024, Mei
Anonim

Meestal volgen alle vakanties hetzelfde scenario - mensen ontmoeten elkaar, zitten aan tafel, eten en drinken, dansen, praten van hart tot hart … Dat is eigenlijk alles, tenzij natuurlijk dronken gevechten en een krachtmeting worden overwogen plezier. Sommige bedrijven zingen met een gitaar en hebben interessante gesprekken, maar de feestdagen kunnen veel leuker zijn als je spelletjes en praktische grappen gebruikt.

Hoe breng je een interessante vakantie door?
Hoe breng je een interessante vakantie door?

instructies:

Stap 1

Loenokhod. Alle deelnemers staan in een kring en kiezen er een uit die in de kring zal kruipen en koeltjes piept: "Pi-pi-pi, ik ben Lunokhod-1, Pi-Pi-Pi, ik ben Lunokhod-1!" Degene van de deelnemers die als eerste lacht en zich bij de eerste maanrover voegt, maar met de woorden: "Pee-pee-pee, ik ben Lunokhod-2 …" Dus degene die niet lacht of lacht, laatste wint.

Stap 2

"Dikke wangen op de lippen." Kies twee mannelijke gasten met een sterk gevoel voor humor en een onvermogen om aanstoot te nemen over kleinigheden, plaats ze op stoelen tegenover elkaar. Geef ze een zak met onverpakte karamels, het moeten er evenveel zijn. "Slachtoffers" zouden karamel in hun mond moeten stoppen en zeggen: "Dikke wangen lip klap!" Hoe meer karamels in de mond van de deelnemers, hoe meer ze worden als deze dikke wangen op de lippen en hoe minder verstaanbaar hun spraak wordt. De winnaar is de man die, met dezelfde hoeveelheid karamel in zijn mond, de zin beter gearticuleerd uitspreekt.

Stap 3

"Raad eens wie er wodka drinkt?" Er wordt een willekeurig aantal deelnemers geselecteerd en hetzelfde aantal transparante glazen met rietjes en vloeistof wordt tevoorschijn gehaald. De presentator zegt dat in alle glazen behalve één zuiver water zit, en in deze is er pure wodka. De taak van de rest van de gasten is om te raden wie wodka drinkt, en de taak van de deelnemers is niet om te laten zien wat ze drinken. De gasten raden terwijl de deelnemers vloeistof door een rietje drinken. Als alles dronken is, kondigt de gastheer aan dat … er in alle glazen WODKA zat!

Stap 4

"Niet morsen!" Er wordt een groot glas genomen en iedereen die aan tafel zit schenkt er een beetje van wat in, het is wenselijk dat deze drankjes anders zijn. Degene die het glas overstroomt en dit mengsel morst, moet een toast uitbrengen en de resulterende cocktail opdrinken. Deze wedstrijd helpt je nieuwe recepten voor vakantiedrankjes te ontdekken!

Stap 5

"Wie het?" Er worden twee teams van hetzelfde geslacht gevormd, bestaande uit jongens en meisjes, die elk op hun beurt geblinddoekt zijn en dikke wanten aantrekken. Deze deelnemer moet alle spelers van het andere team voelen en zeggen wie er voor hem staat. De winnaar van de vakantiecompetitie is degene die de meeste spelers raadt.

Stap 6

Wasknijpers. Er worden meerdere koppels uitgenodigd, ze worden geblinddoekt en er worden op verschillende plaatsen meerdere wasknijpers aan hun kleding vastgemaakt. De taak van de deelnemers is om zo snel mogelijk alle wasknijpers van hun partner te vinden en te verwijderen. De winnaar van de wedstrijd is het koppel dat de taak sneller voltooit.

Aanbevolen: