Hoe Breng Je Een Vakantie Door Op 23 Februari?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Vakantie Door Op 23 Februari?
Hoe Breng Je Een Vakantie Door Op 23 Februari?

Video: Hoe Breng Je Een Vakantie Door Op 23 Februari?

Video: Hoe Breng Je Een Vakantie Door Op 23 Februari?
Video: SIERADEN UNBOXING! u0026 Qu0026A! 2024, April
Anonim

De standaard party's van 23 februari zijn verouderd, onze verdedigers moeten met iets interessants komen. Laat mannen op deze dag hun natuurlijke essentie voelen, dan zal de gebeurtenis worden herinnerd en voldoening schenken.

Paintball is een spel dat een mannenvakantie waardig is
Paintball is een spel dat een mannenvakantie waardig is

instructies:

Stap 1

Laten we beginnen met het zoeken naar een idee over hoe we 23 februari kunnen besteden. Extreem, opwinding, concurrentievermogen, gevaar, zelfs als het geveinsd is, - dit is waar de geest van een man naar hunkert, waardoor hij kan ontsnappen aan het dagelijks leven. Waar vind je het in jouw stad? Geschikt voor paintball, bowlen, tennisbaan en misschien raften of wandelen in het bos.

Stap 2

Verdeel de mannendag in twee delen: de eerste is de wedstrijd, de feestvreugde, de tweede is het feest.

Stap 3

We tellen het aantal mannen, maken uitnodigingen en zorgen met voorlopige afspraken voor aanwezigheid op het evenement. Waarschuw vooraf over de juiste dresscode voor het geselecteerde evenement. In het geval van een tweedelige vakantie, informeer over de noodzaak om van kleding te wisselen. Maar laat het programma een mysterie blijven, dan stroomt er vooraf een portie adrenaline in het bloed van de deelnemers, ze zullen in afwachting zijn van iets interessants.

Stap 4

We beginnen ons idee tot leven te brengen. We kiezen de tijd en boeken de geselecteerde "attractie" en café.

Stap 5

Het ontmoetingspunt moet "neutraal" zijn, vanaf daar een busvertrek regelen. Onderweg maken je mannen voor het eerst kennis met het vakantieprogramma, ingedeeld in teams. Dit laatste kan het beste door loting worden gedaan.

Stap 6

Wat je ook kiest als het eerste deel, ga weg van de normen. "Verpak" het evenement in woorden die geschikt zijn voor uw specifieke bedrijf, stel een soortgelijk thema in. Introduceer uw regels in geaccepteerde normen. Wedstrijden, prijzen, nominaties tijdens het spel en volgens de resultaten, zullen de toon zetten voor het onderdeel met het banket.

Stap 7

Zorg voor de presentator (namelijk de vrouw), attributen, prijzen. Ga weg van standaard souvenirs, het is beter om een flesje bier te geven dan een andere sleutelhanger of mok. Probeer erachter te komen wat de interesses zijn van de mannen voor wie je een vakantie organiseert en kies op basis daarvan prijzen.

Stap 8

Laat de belangrijkste felicitaties op mannendag achter voor het banket. Het wordt leuker als de wedstrijden en spelletjes doorgaan. Bied aan om mee te dingen naar de kans om de collectie te bezitten. Het kan een verzameling wijn, automodellen, bierpullen of iets anders zijn. Breek het op in delen, laat elk deel een beloning zijn voor het winnen van één wedstrijd.

Aanbevolen: