Hoe Breng Je Een Vakantie Thuis Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Vakantie Thuis Door?
Hoe Breng Je Een Vakantie Thuis Door?

Video: Hoe Breng Je Een Vakantie Thuis Door?

Video: Hoe Breng Je Een Vakantie Thuis Door?
Video: 35 ECHT NUTTIGE KAMPEER- EN REISHACKS 2024, April
Anonim

Bij het voorbereiden van een vakantie ligt de nadruk vooral op de feesttafel. Daarom zijn de vakanties in de meeste gezinnen hetzelfde - ze eten, kijken tv, hebben plezier. Om de vakantie te onthouden en te onderscheiden van andere soortgelijke dagen, moet je nadenken over hoe je de zielen van de deelnemers kunt voeden.

Hoe breng je een vakantie thuis door?
Hoe breng je een vakantie thuis door?

instructies:

Stap 1

Kies een thema voor de vakantie. Elke plechtige dag kan worden gericht op een beperkt onderwerp dat verband houdt met spirituele waarden. De familie zal zich om hen heen verenigen. Dergelijke onderwerpen kunnen zijn: schoonheid, kracht, goedheid, vreugde, enzovoort.

Stap 2

Maak een lijst met helden waar je een voorbeeld aan kunt nemen in het gekozen onderwerp. Alexander Suvorov is een held in het thema "doelgerichtheid". Koning Salomo is een voorbeeld van het onderwerp wijsheid. Hoe groter de lijst, hoe beter.

Stap 3

Verdeel de rollen onder de deelnemers van de vakantie. Laat iedereen een held uit de lijst kiezen. Als je een "geheime keuze" maakt zodat de deelnemers elkaars helden niet kennen, wordt de vakantie interessanter.

Stap 4

Vind de juiste materialen. Boeken, gedichten, liedjes werden geschreven over beroemde mensen. Er zijn historische gegevens in encyclopedieën. Zoek materialen die passen bij het thema van het evenement. Laat iedereen zijn held zoeken.

Stap 5

Repetities uitvoeren. Elke deelnemer kan andere deelnemers uitnodigen voor zijn programma. Immers, zelfs een vers over een held kan per rol worden gelezen. Het wordt goed ontvangen als de een een gedicht of verhaal voorleest, terwijl een ander op dit moment een mooie melodie op de gitaar speelt. Vakantieprogramma's hoeven niet ingewikkeld te zijn om voor te bereiden.

Stap 6

Kom met kostuums. Probeer het hoofdthema erin weer te geven. Verander in je held. Dit zal persoonlijkheid toevoegen aan de vakantie. U krijgt prachtige foto's waar u nog jaren naar wilt kijken.

Stap 7

Vermeld uw vakantienummers. De viering kan worden bijgewoond door mensen van verschillende leeftijden. Maak vooraf afspraken over de volgorde van optredens, zodat niemand moe wordt.

Stap 8

Heb een feestje. Spreek af dat niemand op deze dag de tv of computer aanzet. Laat niemand de sprekers bekritiseren. Alleen applaus wordt geaccepteerd.

Aanbevolen: