Zo Breng Je Je Vakantie Thuis Door

Inhoudsopgave:

Zo Breng Je Je Vakantie Thuis Door
Zo Breng Je Je Vakantie Thuis Door

Video: Zo Breng Je Je Vakantie Thuis Door

Video: Zo Breng Je Je Vakantie Thuis Door
Video: Aşk Sana Benzer | FULL Film 2024, Maart
Anonim

De langverwachte vakantie is aangebroken. De belangrijkste vraag op de agenda is waar u uw welverdiende rust kunt doorbrengen. Als je de stad niet kunt verlaten en het vooruitzicht om een vakantie thuis door te brengen voor je ogen opdoemt, dan is dit helemaal geen reden om verdrietig en verlangend te zijn. U kunt uw vakantie tenslotte op een leuke en interessante manier thuis doorbrengen, het belangrijkste is om te weten hoe.

Lukt het niet om naar het zuiden te gaan? Ga naar het park - het is daar prachtig en er is een plek om te spelen
Lukt het niet om naar het zuiden te gaan? Ga naar het park - het is daar prachtig en er is een plek om te spelen

Noodzakelijk

badminton, favoriete boeken, fiets

instructies:

Stap 1

Op een zonnige warme dag moet je niet thuis zitten. Je moet een kleine strandtas verzamelen, sandwiches, je favoriete boek, een deken erin doen en moedig naar het dichtstbijzijnde plein gaan. Als er niet ver van het huis een vijver, open plek in het bos of meer is, moet u de richting in deze richting kiezen, een deken op het gras op de plaats van aankomst uitvouwen en tot de lunch in de zon zonnebaden, terwijl u een spannende detective vasthoudt uw handen of luisteren naar een muziekspeler. Urban tan gaat langer mee dan spa tan.

Stap 2

In zijn geboortestad zijn er zeker veel culturele plekken om te bezoeken die niet van tevoren waren. In musea, tentoonstellingen of galerieën zijn veel interessante en informatieve dingen te horen en te zien. Niet iedereen kan bij zijn leeftijdsgenoten bekend staan als een alwetend genie, maar je krijgt zo'n kans.

Stap 3

Entertainment, grappige spelletjes kunnen zelf worden uitgevonden. Het is niet altijd mogelijk om naar het theater, circus of een pretpark te gaan. Dan moet de organisatie van vrije tijd in eigen handen worden genomen. Pak een badmintonracket met shuttle, stap op de fiets en ga weer naar het dichtstbijzijnde park. Zoek een verveelde leeftijdsgenoot in het park en nodig hem uit om met hem te spelen. De opties voor een negatief antwoord zijn in dit geval geminimaliseerd.

Stap 4

De vakantieperiode stimuleert het leren van nieuwe vaardigheden, zoals het beheersen van de culinaire kunsten. Nabestaanden verrassen met een culinair meesterwerk is niet eenvoudig. Vakanties geven je vrije tijd die winstgevend moet worden besteed. Het vermogen om heerlijk te koken zal worden gewaardeerd en uw huis zal gevuld zijn met gasten die uitkijken naar iets lekkers.

Aanbevolen: