Hoe Breng Je Je Vakantie Thuis Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Je Vakantie Thuis Door?
Hoe Breng Je Je Vakantie Thuis Door?

Video: Hoe Breng Je Je Vakantie Thuis Door?

Video: Hoe Breng Je Je Vakantie Thuis Door?
Video: Vakantie (2019) Film 2024, April
Anonim

Vakantie moet anders zijn dan de normale werkuren. Aan het einde van de vakantie moet er een gevoel van vernieuwing zijn, opladen. Thuis blijven moedigt mensen aan om op te ruimen of te luieren. Dit zijn doodlopende wegen. Laten we een radicale verandering in het leven nemen.

Tijd buitenshuis doorbrengen
Tijd buitenshuis doorbrengen

instructies:

Stap 1

Stel je voor dat je niet thuis bent. Je woont in een hotel. Speel dit spel en betrek al je familieleden erbij. Je bent hier niet gekomen om voor de tv te zitten of te chatten op sociale netwerken. Geen computer, want na de vakantie duurt het nog een heel jaar. En nu ben je niet van plan om "in het hotel te zitten". Kom tot overeenstemming over dit onderwerp.

Stap 2

Bereid een toeristentas voor. Er moet een paraplu en een windjack zijn voor het geval het weer slechter wordt. Neem een voorraad gewoon water, veel zure appels en bruin brood mee. Dit dieet maakt je gezonder en voorkomt onnodige tussendoortjes. Neem ook zaden en noten mee. Vergeet niet een grote deken die je ergens op het gras kunt uitspreiden. Er zijn veel van dergelijke plaatsen in de stad - op schoolterreinen, in parken.

Stap 3

Maak een lijst met activiteiten voor als het mooi weer is. Het kan spelen met een bal zijn, boeken lezen op een bankje in het park, reizen door alle delen van de stad. U moet buiten zijn en geen voertuigen gebruiken. Neem uw camera of camcorder mee om foto's van uw laatste vakantie op het werk te delen.

Stap 4

Maak een lijst van activiteiten bij slecht weer. Bel alle musea, ontdek de openingstijden en kosten. Ontdek welke tours er in de stad beschikbaar zijn. Kijk of je een weeshuis of verpleeghuis kunt bezoeken. Deze wandelingen maken je wijzer en gelukkiger. Alles behalve thuis zitten.

Aanbevolen: