Hoe Breng Je 8 Maart Thuis Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je 8 Maart Thuis Door?
Hoe Breng Je 8 Maart Thuis Door?

Video: Hoe Breng Je 8 Maart Thuis Door?

Video: Hoe Breng Je 8 Maart Thuis Door?
Video: Curves live work out 8 maart 2021 2024, April
Anonim

Om 8 maart te vieren is het niet nodig aanwezig te zijn op luidruchtige feesten, bedrijfsfeesten of een restaurantbezoek in het verplichte minimumprogramma op te nemen. Deze dag kan heerlijk thuis worden doorgebracht en brengt plezier en vreugde aan uw geliefde vrouwen. Het is immers onwaarschijnlijk dat u op gewone dagen al uw tijd en uw aandacht, liefde en tederheid aan hen besteedt. Denk daarom al een paar dagen voor de vakantie goed na wat je voor hen kunt doen, schets een plan en ga aan de slag.

Hoe breng je 8 maart thuis door?
Hoe breng je 8 maart thuis door?

instructies:

Stap 1

Probeer op 8 maart vroeg op te staan. Bereid koffie, sap, ijs en enkele van de heerlijkste taarten die je de dag ervoor kunt vinden voor je vrouwen. U zult niet fout gaan als u weet wat voor soort snoep uw gezinsleden het liefste hebben.

Stap 2

Als je een versterking hebt - een zoon, probeer dan met hem (of alleen) een ode aan vrouwen te componeren en voor te lezen ter ere van hen. Het zal interessant zijn als je het in een komische vorm krijgt en je echte grappige gevallen uit je gezinsleven gebruikt.

Stap 3

Maar als poëzie niet jouw pad is, bereid dan voor lieve dames een stripkrant met foto's of een album met grappige bijschriften voor aan de helden van de gelegenheid, waar je interessante foto's uit je familiearchief kunt plaatsen.

Stap 4

Een interessante optie is de installatie van een home holiday video. Dit is niet moeilijk als het gezin een videocamera heeft en je verschillende bijzondere momenten in je leven hebt gefilmd. Er zijn voldoende bewerkingsprogramma's. Natuurlijk is de film lastig en moet je hem van tevoren monteren. Maar welk effect bereik je als je het op 8 maart voor hen demonstreert!

Stap 5

In het geval dat uw vrouwen gepassioneerde fans van cinema zijn, is er niets gemakkelijker dan hen te plezieren door die dag een paar nieuwe video's te presenteren die u samen kunt bekijken en met hen kunt bespreken.

Stap 6

Een feestelijk diner op 8 maart is uw heilige plicht. In het restaurant kun je eten bestellen. En je kunt het zelf koken. Bijvoorbeeld, een eend gevuld met rijst en appels, of een stuk vlees bakken in de oven is in staat zelfs de meest onzekere man in zijn culinaire capaciteiten. Onthoud dat 's werelds beste chef-koks mannen zijn, en trap je gezicht niet in het vuil.

Stap 7

Niemand annuleerde cadeaus op Internationale Vrouwendag. Wat u heeft voorbereid, kunt u eenvoudig overhandigen. Maar je zult je vrouwen nog meer vreugde schenken als je niet zoals gewoonlijk geschenken geeft. U kunt bijvoorbeeld een hele zoektocht in een appartement organiseren, waarvan de succesvolle voltooiing zal worden beloond met interessante gadgets - sleutelhangers, hangers, muziekdozen, sierlijke figuren, portefeuilles en make-uptassen, enz. Als het je lukt om je lieve vrouwen te boeien met het spel, vliegt de tijd heel snel voorbij, zullen ze een onvergetelijke ervaring van de vakantie krijgen en zullen ze je dankbaar zijn.

Aanbevolen: