Zo Breng Je Een Weekend Thuis Door?

Inhoudsopgave:

Zo Breng Je Een Weekend Thuis Door?
Zo Breng Je Een Weekend Thuis Door?

Video: Zo Breng Je Een Weekend Thuis Door?

Video: Zo Breng Je Een Weekend Thuis Door?
Video: 30 min Pilates met Eef 24-6-20 2024, April
Anonim

Als het ijzig is, buiten het raam regent, of als we gewoon nergens heen willen en onze ziel een leuk tijdverdrijf nodig heeft, beginnen we na te denken over wat we moeten doen. Meestal zetten we op zulke momenten de tv aan en kijken alles of besteden al onze tijd aan het kijken naar het nieuws van vrienden op sociale netwerken. Maar toch, soms kun je hersenspoelen en het weekend thuis doorbrengen met meer voordeel.

Zo breng je een weekend thuis door?
Zo breng je een weekend thuis door?

Noodzakelijk

Cacao, cosmetische klei, TV, boeken

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst wat voor soort weekend je wilt doorbrengen - pas goed op jezelf, bel een vriend en roddel, of bel een menigte vrienden en organiseer een wild feest. Meestal brengen we tijd door met vrienden, maar alleen kunnen we niet alleen interessante, maar ook nuttige weekenden doorbrengen.

Stap 2

Waarschuw je vrienden dat je dit weekend de stad "verlaat". Dit is nodig zodat sommige, met name initiatiefrijke vrienden, niet besluiten je te "redden" van eenzaamheid en niet met de menigte komen om je te vermaken. Je kunt zelfs je telefoon uitzetten, maar dit is nog steeds niet aan te raden, omdat je dierbaren geagiteerd kunnen raken en de politie je zal 'verzorgen' met speurhonden.

Stap 3

Lekker slapen op de eerste dag van het weekend. Omdat je weekend ook lonend moet zijn, is slapen een must. Het is immers bekend dat slaap alles heelt. Begin uw dag met een verkwikkende douche en een mok groene thee of melk. Bekijk je favoriete programma's op tv.

Stap 4

Zorg voor jezelf. Ga aan de slag met een videotrainer. Een douche nemen. Denk maar na - je kunt doen wat je hartje begeert. Maak een chocolade of klei wrap, breng het masker aan op je gezicht en haar. Laat je nagels doen, luister naar je favoriete muziek zonder je zorgen te maken dat iemand je smaak niet deelt.

Stap 5

Pomp oude liefdesfilms op. Bijvoorbeeld "Liefde en duiven", "Lente op straat aan de overkant van de rivier", "Aleshkin's liefde", "Toen de bomen groot waren." Leun achterover met een warme mok thee of je favoriete drankje voor het scherm en geniet van je weekend.

Stap 6

Het belangrijkste is om te genieten van deze eenzaamheid. Alleen zijn betekent niet ongelukkig zijn. Soms zijn zulke dagen gewoon nodig om aan iets belangrijks voor jezelf te denken, om je lichaam en geest te ontspannen en alleen voor jezelf te zorgen.

Aanbevolen: