Hoe Te Feesten In De Club

Inhoudsopgave:

Hoe Te Feesten In De Club
Hoe Te Feesten In De Club

Video: Hoe Te Feesten In De Club

Video: Hoe Te Feesten In De Club
Video: Simpele Danspas Voor Het Uitgaan: De Two-Step - Online Dansles 2024, Mei
Anonim

Iedereen in het leven heeft mooie gebeurtenissen die je op grote schaal wilt vieren. Het kan een verjaardag, huwelijksjubileum of bedrijfsfeest zijn. De beste optie voor zo'n feest is een feest in een club. Dus hoe voer je het uit?

Hoe te feesten in de club
Hoe te feesten in de club

instructies:

Stap 1

Eerst moet u beslissen over het aantal genodigden. Als uw bedrijf klein is (2-10 personen), heeft het geen zin om de hele club te huren, omdat het erg duur is. De meeste clubs bieden aparte kamers te huur aan of bijvoorbeeld verdiepingen.

Stap 2

Wanneer u met de eigenaar van de club over een prijs onderhandelt, moet u alle diensten van de club bespreken. De reeks van dergelijke diensten kan omvatten: het verstrekken van directe gebouwen en apparatuur, beveiliging, DJ, diensten van koks en obers, evenals diensten met betrekking tot de ontwikkeling van een amusementsprogramma. Uw doel is om te kiezen wat u wilt en een aantrekkelijke prijs te bedingen. U kunt zich bijvoorbeeld afmelden voor de entertainmentdiensten van een club en deze overnemen of verstrekken aan een derde partij.

Stap 3

Wat betreft traktaties, je kunt de diensten van de club helemaal weigeren, ze gedeeltelijk of volledig accepteren. Als het eten voor uw vakantie wordt bereid door de chef-koks van de club, dan is het noodzakelijk om het menu te bespreken. Meestal worden de pre-menu-traktaties vooraf betaald tegen onderhandelde prijzen, en voedsel dat tijdens de vakantie boven de vastgestelde normen wordt geëist, wordt betaald tegen de winkelprijzen van de club.

Stap 4

Om willekeurige mensen op je feest te vermijden, stel je een pasmodus in bij de ingang van de club. Er zijn twee manieren om dit probleem op te lossen: gasten toelaten volgens vooraf samengestelde lijsten of op speciale uitnodigingen. De tweede optie is de duurste, aangezien uitnodigingen vooraf moeten worden afgedrukt en verzonden.

Stap 5

Het is beter om de oplossing van alle bovenstaande problemen uiterlijk twee weken voor de vakantie aan te pakken, aangezien het vinden van de juiste club, onderhandelen met het management en het oplossen van problemen die zich voordoen nogal wat tijd kosten.

Stap 6

Dus het amusementsprogramma werd uitgevonden, de tafel werd gedekt, de bewaker begon gasten van de lijsten binnen te laten. Heb een goede avond!

Aanbevolen: