Club Dresscode: Hoe Word Je Een Ster Op De Dansvloer

Inhoudsopgave:

Club Dresscode: Hoe Word Je Een Ster Op De Dansvloer
Club Dresscode: Hoe Word Je Een Ster Op De Dansvloer

Video: Club Dresscode: Hoe Word Je Een Ster Op De Dansvloer

Video: Club Dresscode: Hoe Word Je Een Ster Op De Dansvloer
Video: О невесте Димаша (SUB) 2024, April
Anonim

Om de ster van het feest te worden, moet je natuurlijk mooi kunnen dansen. Toch is een goede techniek alleen niet voldoende: je moet er ook voor zorgen dat je de juiste outfit kiest, zodat de bewakers bij de ingang er niet eens aan denken om je niet binnen te laten.

Club dresscode: hoe word je een ster op de dansvloer
Club dresscode: hoe word je een ster op de dansvloer

Clubkleding voor dames

Eerst moet je je schoenen ophalen. Het is gebruikelijk om schoenen met hoge hakken te dragen in clubs - het is modieus en sexy. maar om de ster van de dansvloer te zijn, moet je goed dansen zonder na te denken over het breken van de haarspeld en niet te veel aandacht besteden aan het handhaven van het evenwicht.

De volgende stap is om te beslissen wat voor soort kleding je gaat dragen. Besteed aandacht aan drie hoofdopties: rokken, jeans en jurken. Rokken en jeans kunnen worden gecombineerd met T-shirts en tops. De tweede optie is vooral geschikt voor meisjes die graag vrij bewegen tijdens het dansen, zonder bang te zijn dat slipjes zichtbaar zijn voor anderen. Rokken en jurken zijn enigszins beperkend, maar ze kunnen de look sexyer maken. Als je een rok hebt gekozen, volg dan strikt een eenvoudige regel: hoe korter dit kledingstuk, hoe meer de borst bedekt moet zijn, en omgekeerd. Anders zie je er te vulgair of te bescheiden uit, en noch de eerste noch de tweede optie draagt bij aan het creëren van het beeld van de ster van de dansvloer.

Als je een jurk hebt gekozen, probeer hem dan voor het feest en waardeer het comfort ervan. Sommige strakke clubkleding heeft een stof die zo dun is dat ondergoed zichtbaar is, dus als je voor deze optie kiest, moet je het juiste slipje en de juiste beha vinden. Probeer eens een tijdje voor de spiegel te dansen. Kreukelt of kreukt de stof in lelijke plooien als je voorover buigt en weer rechtop gaat staan? Rekt het materiaal uit, dreigt te scheuren? Je moet zo comfortabel zijn dat je vrij en gemakkelijk kunt bewegen, waarmee je de schoonheid van je techniek laat zien.

Hoe een man zich moet kleden voor een feestje

Een klassieke win-winoptie voor jongens is een trendy jeans en een open overhemd met 1-2 topknopen. Deze outfit ziet er stijlvol en mooi uit. Hij heeft echter zijn nadelen: veel mannen kiezen hem, dus het wordt moeilijk om op te vallen in de menigte en nog meer om een ster op de dansvloer te worden. Om het gewenste effect te bereiken, ga je op zoek naar een overhemd met trendy prints, of kies je voor effen, maar contrasterende items: bijvoorbeeld een zwarte jeans met een felblauw overhemd.

In plaats van een overhemd kun je een fel, stijlvol T-shirt dragen met een uitsnede die de lijn van de hals en borst benadrukt. Voor de heetste dagen kun je een T-shirt kiezen, maar met dit item moet je voorzichtig zijn: in de club zien zulke dingen er vaak smakeloos uit, vooral als het gaat om producten in een grote mesh.

Aanbevolen: