Hoe Geef Je Een Ster?

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Een Ster?
Hoe Geef Je Een Ster?

Video: Hoe Geef Je Een Ster?

Video: Hoe Geef Je Een Ster?
Video: Hoe hard kan je profiteren van de ziekenkas? | Tegen de Sterren Op | VTM 2024, April
Anonim

'Wat kan ik voor je halen, schat?' - "Ster!" … Een paar jaar geleden kon zo'n verlangen als onrealiseerbaar worden beschouwd. Tegenwoordig is het gemakkelijk om te doen. Inderdaad, om je geliefde een geschenk in de vorm van een echte ster te geven, volstaat het om een paar eenvoudige stappen te nemen.

podari zvezdu
podari zvezdu

Noodzakelijk

Internationale sterrencatalogus

instructies:

Stap 1

Selecteer een registratiebedrijf. Tegenwoordig zijn er veel organisaties op de markt die aanbieden om een ster te hernoemen. Wanneer u een bestelling plaatst, moet u ervoor zorgen dat het bedrijf het recht heeft om wetenschappelijke artikelen voor commerciële doeleinden te gebruiken.

Stap 2

Kies een ster. Je kunt het ophalen voor een verjaardag, een belangrijke datum of ter ere van een geliefde. Medewerkers van de catalogus zullen u met behulp van een speciaal astrologisch programma helpen bepalen welke ster op zijn hoogtepunt was op het moment dat een persoon werd geboren.

Stap 3

Kies een naam voor de ster. Met behulp van de zoekopdracht in de internationale elektronische catalogus is het noodzakelijk om een unieke naam te selecteren die niet voorkomt in de namen van andere sterrenbeelden.

Stap 4

Vul het inschrijfformulier in. Naast de naam en keuze (geboortedatum, gebeurtenissen, belangrijke of gedenkwaardige plaats), moet de aanvraag de grootte van de ster, de initialen van de eigenaar en in welke vorm de documenten opmaken, aangeven.

zapolnenie formi
zapolnenie formi

Stap 5

Spreek de bestelling af met de beheerder. De kosten van het hernoemen van een ster zijn rechtstreeks afhankelijk van de grootte, maar variëren gemiddeld van 25 tot 650 euro.

Stap 6

Ontvang uw bestelling 24 uur na betaling elektronisch. En papierwerk: het maken van een certificaat, presentatiekit, lamineren duurt 1-3 werkdagen. Voorwaarden voor aanvullende diensten worden op individuele basis overeengekomen.

Aanbevolen: