Hoe Maak Je Een Ster Op Een Kerstboom?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Ster Op Een Kerstboom?
Hoe Maak Je Een Ster Op Een Kerstboom?

Video: Hoe Maak Je Een Ster Op Een Kerstboom?

Video: Hoe Maak Je Een Ster Op Een Kerstboom?
Video: 3D kerstster vouwen - Instructievideo 2024, April
Anonim

De beste manier om je met je kinderen op het nieuwe jaar voor te bereiden, is door je eigen kerstboomversieringen te maken. Een mooie kerstboomster maken is niet zo moeilijk als het op het eerste gezicht lijkt, maar het is wel erg spannend. En de afgewerkte decoratie zal je voor alle feestdagen met positieve emoties opladen.

Hoe maak je een ster op een kerstboom?
Hoe maak je een ster op een kerstboom?

Het is nodig

Een vel golfkarton, schaar, tang, haarlak in een spuitbus, een klein stukje katoenen doek, een beetje pluizig klatergoud, plakband, papierlijm, dunne draad, diverse glitter en een stok, ongeveer 1 - 1,5 cm in diameter

instructies:

Stap 1

Eerst moet je de stok omwikkelen met de voorbereide draad zodat je een spiraal krijgt. Dit wordt de basis van de toekomstige ster, op basis hiervan selecteren we de hoogte van de voorbereide stok in verhouding tot de boom.

Stap 2

Laten we nu direct doorgaan met het maken van het materiaal dat we nodig hebben. Teken een stencil op een stuk papier - de toekomstige ster. Met behulp van een sjabloon moeten twee vormen van de vereiste grootte uit het voorbereide karton worden gesneden. Vouw elke straal dubbel zodat je duidelijke bochten krijgt. Scheid vervolgens de stralen van elkaar met dezelfde bochten. Je moet het zo vouwen dat het midden van de ster daardoor iets boven de stralen uitsteekt. Nu moet je de vormen met de gegolfde zijkanten naar elkaar vouwen en tussen de gevouwen sterren plaatsen we katoenen stof om een volumineuze decoratie te krijgen. We lijmen beide sterren aan elkaar met transparante tape.

Stap 3

Dan moet je het hele oppervlak invetten met administratieve lijm en vervolgens besprenkelen met glitters, waarbij je er zorgvuldig voor zorgt dat de hele ster bedekt is met glitters. Als het speeltje droog is, zet je ze weer vast door het hele oppervlak voorzichtig met haarlak te bedekken. Lijm een strook klatergoud op de gelijmde randen met lijm en steek de eerder gedraaide draad erin. Na het passen van de ster aan de boom, bijt u de overtollige draad af met een tang.

Aanbevolen: