Hoe Maak Je Een Strik Op Een Kerstboom?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Strik Op Een Kerstboom?
Hoe Maak Je Een Strik Op Een Kerstboom?

Video: Hoe Maak Je Een Strik Op Een Kerstboom?

Video: Hoe Maak Je Een Strik Op Een Kerstboom?
Video: 29 SLIMME KERST-HACKS 2024, April
Anonim

De nieuwjaarsboom is een van de belangrijkste kenmerken van de vakantie. Het is onmogelijk om een nieuwjaarsfeest voor te stellen zonder deze bosschoonheid. Vanaf 28 december kun je in bijna elk raam van tien verdiepingen tellende hoogbouw en privéhuizen een sprankelend spel van slingers zien die de feestelijke spar versieren. Veel gastvrouwen nemen het versieren van een kerstboom heel serieus en maken speelgoed het liefst met de hand.

Hoe maak je een strik op een kerstboom?
Hoe maak je een strik op een kerstboom?

Het is nodig

gekleurd papier, lijm, folie, stof, linten, draden, kralen, pailletten, franjes, pailletten

instructies:

Stap 1

Een van de gemakkelijkste kerstboomversieringen om te maken is een strik. Een soortgelijke decoratie kan bijvoorbeeld gemaakt worden van gekleurd papier: kies de papierkleuren die je het mooist vindt, knip rechthoeken uit die passen bij het formaat van de gewenste strik. Het is veel gemakkelijker om dubbelzijdig papier te gebruiken, maar als het papier enkelzijdig is, lijm je gewoon de twee rechthoeken zodat de kleur aan beide kanten aanwezig is. Vouw vervolgens de plano met een accordeon, knoop een mooi lint in het midden, zodat de uiteinden van het lint een lus vormen. En nu is de boog klaar.

Stap 2

Folie is ook een prachtig materiaal. Als je het niet in je huis vindt, kun je zelfs een chocoladeverpakking gebruiken.

Stap 3

Ook strikken van stof zijn trendy. Neem je linten, ooit gebruikt voor het binden van vlechten, en, bind ze in een mooie strik, naai met draden in het gebied van de knoop. Dit zal de boog niet losmaken.

Stap 4

Veel mensen gebruiken liever snoeppapiertjes als materiaal. Deze optie is zeer succesvol, omdat snoeppapiertjes meestal helder en sprankelend zijn, wat betekent dat ze ideaal zijn voor het versieren van een kerstboom. Het nadeel is in dit geval de beperkte omvang van de boog.

Stap 5

Er kunnen dus veel basisprincipes zijn voor een boog zelf. Maar alleen een strik van gekleurd papier of satijnstof is saai. Tenzij je natuurlijk een strikte kantoorboom decoreert. Om de strikken de uiteindelijke glans te geven, kunt u kralen, verschillende pailletten, franjes, pailletten en andere soortgelijke kleinigheden gebruiken. Dit alles kan op twee manieren worden bevestigd: met schroefdraad of met speciale decoratieve lijm.

Aanbevolen: