Hoe Breng Je 1 April Door Met Vrienden

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je 1 April Door Met Vrienden
Hoe Breng Je 1 April Door Met Vrienden

Video: Hoe Breng Je 1 April Door Met Vrienden

Video: Hoe Breng Je 1 April Door Met Vrienden
Video: DE LEUKSTE 1 APRIL GRAPPEN UITHALEN bij onze OUDERS!! [9 Leuke Grappen Voor Thuis] ♥DeZoeteZusjes♥ 2024, April
Anonim

Op 1 april is iedereen voorbereid op plezier, gelach en vreugde. Om de vakantiesfeer te verlengen, kunt u na het werk samenkomen met een warm gezelschap van goede vrienden bij iemand thuis of buitenshuis. Bereid heerlijk eten en verkwikkende drankjes, maar vergeet vooral niet om enkele leuke grappen en wedstrijden te onthouden, zodat het lachen geen minuut stopt.

Hoe breng je 1 april door met vrienden
Hoe breng je 1 april door met vrienden

Noodzakelijk

  • - kinderdriewielers;
  • - glazen met wodka;
  • - twee lepels met sinaasappels;
  • - een gerookt en schoon bord;
  • - twee krukken en een sprei.

instructies:

Stap 1

Om iedereen op het April Fools' Day-feest warm te houden, nodig je een paar vrijwilligers uit om deel te nemen aan een grappige grap. Er is maar één voorwaarde voor hun selectie: ze moeten wodka kunnen drinken! Breng zoveel identieke transparante glazen tevoorschijn als je vrijwillig hebt aangeboden.

Stap 2

Kondig de regels aan: “Elk glas bevat een heldere vloeistof. Op één na zijn ze allemaal gevuld met water. Wodka spatten in één glas. Deelnemers moeten de inhoud met een rietje drinken, zodat niemand kan raden wat ze drinken. Wie naar de drinkers kijkt, probeert te raden wie de wodka heeft gekregen."

Stap 3

Je vrijwilligers nippen langzaam aan de vloeistof die ze hebben gekregen. De rest spreekt hun aannames uit. Als de deelnemers alles hebben gedronken, verklaar je dat je alles hebt gewonnen - er zat wodka in elk glas!

Stap 4

Na zo'n rally en gelach daarna, heb je een leuke, actieve competitie nodig. Haal de kant-en-klare kinderdriewielers eruit en zet ze aan de start. Wie in deze auto's een ongekende snelheid wil ontwikkelen, zit voorovergebogen op kleine fietsen en gaat naar de finish. Overhandig zeker een heerlijke prijs aan de winnaar. En een goed humeur en lachsalvo's zullen naar het hele bedrijf gaan en kijken naar ongemakkelijke bewegingen en knipperende knieën.

Stap 5

Hoe meer plezier op 1 april, hoe beter. Als een van je vrienden zich andere grappen, grappen en wedstrijden herinnert, veel plezier en doe mee. Stel een andere voor die eruitziet als een hilarisch duel tussen twee 1 april-dwazen. Elk van hen moet met de tanden een lepel met aardappelen, een sinaasappel of een ei vastgrijpen. Houd je handen achter je rug. De taak van de deelnemers is om met hun lepel de inhoud van de lepel van de tegenstander om te gooien en niet hun eigen lepel te laten vallen.

Stap 6

Vergeet ook de praktische grappen niet. Stel deze bijvoorbeeld in. Plaats twee krukjes op afstand van elkaar. Bedek ze met een deken zodat het op een bank lijkt. Zet de meisjes op de stoelen, strek de deken ertussen zodat deze niet doorhangt. Kies een mannelijke deelnemer en vertel hem dat hij naast het meisje moet zitten dat hij leuk vindt, maar om een ander niet te beledigen. Natuurlijk zal er een beleefde heer tussen zitten. En natuurlijk zal het luid op de grond ploffen!

Stap 7

Als je even aan tafel gaat zitten om jezelf op te frissen, kun je hier ook een leuk spelletje regelen. Vraag al je vrienden om een lichaamsdeel van de buurman aan de rechterkant te noemen dat ze leuk vinden, en een dat geen warme gevoelens oproept. Dan, wanneer iedereen zijn keuze heeft uitgesproken, moet je kussen wat je leuk vindt en bijten wat niet zo aantrekkelijk is. Iedereen zal vrolijk lachen terwijl hij probeert de kale hoofd of knie van een buurman te bijten.

Stap 8

Vraag aan het einde van de avond de gasten om serieus te worden, want je zult nu wonderen demonstreren in de geest van spiritisme en telekinese. Nodig iemand uit die overtuigd wil worden van jouw magische kracht. Doe de lichten uit, steek een kaars aan, plaats deze in het midden van de salontafel. Er zijn twee borden - een leeg, de andere bevat een munt.

Stap 9

De deelnemer gaat naast een leeg bord zitten. Vraag uw gasten stil en serieus te zijn, zodat u zich kunt concentreren. Leg de vrijwilliger uit dat hij al je bewegingen moet herhalen, dan zal de munt van je bord naar zijn vat gaan. Doe goochelpassen met je handen, schuif je vingers langs de onderkant van je bord en dan over je gezicht.

Stap 10

Deze actie duurt enkele minuten, waarna je zegt dat er niets is gebeurd en het licht aandoet. Iedereen kijkt naar de ongelukkige deelnemer, wiens hele gezicht besmeurd is met roet. Feit is dat de bodem van zijn bord vroeger in een kaarsvlam werd gerookt!

Aanbevolen: