Hoe Feliciteer Je De Regisseur Op Een Originele Manier

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je De Regisseur Op Een Originele Manier
Hoe Feliciteer Je De Regisseur Op Een Originele Manier

Video: Hoe Feliciteer Je De Regisseur Op Een Originele Manier

Video: Hoe Feliciteer Je De Regisseur Op Een Originele Manier
Video: TWGHG | S06E097 | Het modderbad 2024, April
Anonim

Het geschenk is een van de weinige evenementen waar jonge kinderen en respectabele leiders van organisaties even blij van worden. Het kiezen van een origineel cadeau voor een regisseur is echter soms net zo moeilijk als het overdragen van een ander werkend project.

Hoe feliciteer je de regisseur op een originele manier
Hoe feliciteer je de regisseur op een originele manier

instructies:

Stap 1

Na het parafraseren van de al lang bekende waarheid "Het is niet het geschenk dat belangrijk is, maar de aandacht", benader de keuze met de grootste zorgvuldigheid. Dan bezorgt jouw cadeau de jarige aangename momenten van vreugde en zal hij nog lang herinnerd worden. Om dit te doen, probeer erachter te komen waar de leider in geïnteresseerd is. De secretaris of persoonlijke assistent beschikt in de regel over deze gegevens.

Stap 2

Wanneer de cirkel van persoonlijke interesses van de leider is bepaald, bedenk dan wat het meest relevant is als geschenk. Het aanbod van dergelijke hobby's is breed: alpineskiën, vissen en jagen, yoga, biljart en nog veel meer.

Stap 3

Als je een cadeau doet van een team (afdeling, productiegroep), breng dan mogelijke cadeau-opties naar voren voor algemene discussie. Organiseer een brainstormsessie, waarin geheel onverwachte, maar hieruit nog ongebruikelijkere ideeën kunnen ontstaan.

Stap 4

Als u uit alle variëteiten een geschenk hebt gekozen dat naar uw mening het meest geschikt en origineel is, vraag dan uw persoonlijke assistent-manager of uw keuze geen herhaling zal zijn van een eerder gepresenteerd geschenk.

Stap 5

Nadat je zeker bent van de uniciteit van je keuze, bezoek je de themawinkels, die mogelijk het benodigde item te koop hebben. Deze omvatten bijvoorbeeld de winkels "Jagen en vissen", als u besluit een kajak te kopen om te raften op een bergrivier, een wandeldouche, een hangmat, enz. Of computer- of huishoudelijke apparatenwinkels, als u besluit om te geven, bijvoorbeeld een communicator, een stoelmassager of een multicenter dat de functies van een audio- en videospeler, een programma voor het lezen van boeken en een radio-ontvanger combineert.

Stap 6

Als u een officiële felicitatie een beetje romantiek wilt toevoegen, bestel dan Chinese lantaarns of een vlieger met het logo van de organisatie of wensen van het team van gespecialiseerde bureaus.

Stap 7

Denk van tevoren na over de toespraak voor het moment waarop het geschenk aan de leider wordt aangeboden. Probeer een poëtische begroeting te bedenken, bijvoorbeeld door hiervoor een beroemd gedicht of lied te herschrijven. Als je verbinding maakt met één thematische draad ter gelegenheid van felicitaties, het gepresenteerde geschenk en wensen, zal zelfs de strengste leider worden geraakt en zal hij zich zo'n ongewone felicitatie herinneren.

Aanbevolen: