Hoe Valentijnsdag Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Valentijnsdag Te Vieren
Hoe Valentijnsdag Te Vieren

Video: Hoe Valentijnsdag Te Vieren

Video: Hoe Valentijnsdag Te Vieren
Video: Hoe Vieren Gelukkig Getrouwde Mensen Valentijnsdag? - Kort Verhaal 2024, April
Anonim

Valentijnsdag is een geweldige kans om je relatie met je partner te verbeteren, je liefde te verklaren of zelfs een huwelijksaanzoek te doen. Om een vakantie tot een succes te maken, moet deze romantisch, origineel en vol positieve emoties zijn. Vergeet ruzies, wederzijdse verwijten, huishoudelijke taken voor minstens een dag.

Hoe Valentijnsdag te vieren
Hoe Valentijnsdag te vieren

instructies:

Stap 1

Begin de vakantie 's ochtends, vooral als op deze dag noch jij, noch je geliefde naar het werk of naar school hoeft. Als jullie samenwonen, sta dan vroeg op, bereid een licht ontbijt en breng het naar bed voor je partner. Woon je apart, stuur dan een sms of bel. Stem af op positieve emoties en wees niet beledigd als uw uitverkorene of uitverkorene geen aangename verrassingen voor u voorbereidt.

Stap 2

Geef een zachte massage. Er zijn veel verschillende videolessen van liefdesmassage, dus je kunt ze van tevoren bekijken en vervolgens je nieuwe kennis en vaardigheden aan je geliefde demonstreren. Let op: massage moet gewoon liefdevol, zacht en opwindend zijn. Je doel is om plezier te geven, niet om je lichaam te strekken.

Stap 3

Praat met je partner over je plannen voor de dag. U moet van tevoren een aantal mogelijke scenario's voorbereiden voor het geval uw partner niet met iets origineels komt. Tegelijkertijd moet u niet zelfstandig specifieke plannen maken en acties ondernemen om ze uit te voeren zonder uw naaste te raadplegen. Koop vooral geen bioscoop- of theaterkaartjes of reserveer geen tafel in een restaurant, tenzij je zeker weet dat je partner er echt van zal genieten.

Stap 4

Als je van plan bent om een vakantie thuis te vieren, verras het dan eens. Kleed je verleidelijk, bereid een lichte lunch, dek de tafel en vergeet de kaarsen en bloemen niet. Je kunt proberen samen een bad te nemen met rozenblaadjes in het water. Een interessante optie is een vol champagnebad of speciale kaarsen die op planken worden geplaatst en in het water drijven. Een glaasje wijn drink je immers gewoon terwijl je in warm water ligt.

Stap 5

Bepaal wat je overdag en 's nachts gaat doen. Naar een gezellig romantisch restaurant gaan, samen een film kijken thuis of in de bioscoop, wandelen langs memorabele plekken voor jullie allebei, een thematische fotosessie, dansen, etc. enz. Er zijn veel opties en de keuze hangt alleen af van het paar.

Aanbevolen: