Hoe Een Man Te Feliciteren Met Valentijnsdag

Inhoudsopgave:

Hoe Een Man Te Feliciteren Met Valentijnsdag
Hoe Een Man Te Feliciteren Met Valentijnsdag

Video: Hoe Een Man Te Feliciteren Met Valentijnsdag

Video: Hoe Een Man Te Feliciteren Met Valentijnsdag
Video: 3 Belangrijkste Ideeën Om Je Vriend / Man Te Verrassen 2024, April
Anonim

Qua aantal felicitaties, kaarten en cadeaus is deze dag zeker klaar om de strijd aan te gaan met het nieuwe jaar zelf. En je kunt nauwelijks een mooiere, langverwachte en gelukkige vakantiedatum vinden dan Valentijnsdag in de kalender. Daarom is het niet verwonderlijk dat meisjes ervan dromen hun geliefden te feliciteren, zodat ze de volledige diepte van hun gevoelens kunnen voelen. En zodat deze felicitatie de helderste, meest originele en memorabele is.

Hoe een man te feliciteren met Valentijnsdag
Hoe een man te feliciteren met Valentijnsdag

instructies:

Stap 1

Er zijn tegenwoordig heel veel kansen en opties voor felicitaties. Je bent er al in geslaagd om je eigen op zijn minst een beetje te leren kennen, en daarom zul je hoogstwaarschijnlijk begrijpen dat je indruk op hem kunt maken. Als hij bijvoorbeeld jouw culinaire vaardigheden nog niet heeft geleerd, verras hem dan, presenteer een romantisch diner bij kaarslicht - en bereid alle gerechten hiervoor zelf. Zelfs als het alleen maar garnalensalade, kabeljauwleversandwiches of krabsnack is (vergeet de afrodisiaca niet!), Zorg ervoor dat je er een paar romantische namen voor bedenkt. Mee eens, op zo'n magische avond zal uw geliefde graag de "Peace for Two"-salade of "All-Consuming Passion"-taartjes proeven.

Stap 2

Vergeet het Valentijnsdag-symbool niet. Alleen zullen ze bij jou niet heel gewoon zijn. Kies bijvoorbeeld verschillende opties voor de mooiste (naar uw mening) sms-felicitaties - en beken gedurende de dag uw liefde aan uw vriend via de telefoon. Geloof me - niet alleen meisjes willen horen dat ze geliefd zijn.

Stap 3

Wat dacht je van een romantisch avontuur? Natuurlijk kun je in dit geval het beste je kennissen erbij betrekken (het is aan te raden dat je vriend ze niet kent). Je vriend kan zich bijvoorbeeld verkleden als een zigeuner en op straat naar hem toelopen. Doe alsof je met de hand gokt en laat hem vandaag een mysterieuze avond of een mysterieuze ontmoeting voor hem voorspellen. In één woord - intrigeer hem. En als hij thuiskomt, laat je geliefde dan een uitnodigingsbrief van een onbekende afzender in zijn brievenbus vinden - met een aanbod om op een bepaald tijdstip te komen en iets heel belangrijks te weten te komen. Deze uitnodiging kan ook rechtstreeks op zijn kantoor worden afgeleverd door een koerier of koerier. Bovendien kun je hem een mysterieuze kaart sturen (op de manier waarop ze naar schatten zoeken) - daarop moet hij naar de aangewezen plaats gaan. Nou, dan - de vlucht van je verbeelding: hoe je voor hem verschijnt, wat te dragen … En het belangrijkste is natuurlijk dat je van hem houdt.

Stap 4

Vergeet trouwens het geschenk niet - misschien is het niet de moeite waard om te zeggen dat het ook ongebruikelijk moet zijn. Dit betekent niet dat je er veel geld aan moet uitgeven - helemaal niet. Als je vriend bijvoorbeeld programmeur is, kun je hem een originele muis en kleed geven. Is hij een zakenman? Misschien zal hij dan de tafelklok leuk vinden (natuurlijk ook niet helemaal gewoon). Is je vriend dol op worstelen of boksen? Verras hem dan met een mooie stijlvolle mok genaamd "Brass knuckles". Houdt je geliefde ervan om kruiswoordraadsels en allerlei raadsels op te lossen? Hij zal zeker blij zijn met een puzzel gemaakt van bolvormige magneten. En het souvenir in de vorm van een spraakzaam hart zal heel geschikt zijn voor deze dag, die je vriend een hele tirade van complimenten en woorden van liefde zal uitdrukken - vergeet niet je geliefde te vertellen dat dit je hart is, en alles waarvan het zegt dat het de ware waarheid is.

Aanbevolen: