Hoe Een Vriend Te Feliciteren Met Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Een Vriend Te Feliciteren Met Een Bruiloft
Hoe Een Vriend Te Feliciteren Met Een Bruiloft
Anonim

De beste vriend van de bruid zijn is veel. Voor de periode van voorbereiding op de bruiloft word je haar belangrijkste adviseur en assistent in alle zaken. En slechts één van de voorbereidingspunten voor haar feest zal geheim moeten worden gehouden voor een vriend: een geschenk dat je aan het voorbereiden bent voor hun paar.

Een vriend feliciteren met een bruiloft a
Een vriend feliciteren met een bruiloft a

instructies:

Stap 1

Bloemen en een ansichtkaart zijn een must voor elke huwelijksgeluk. Als je wilt dat je vriend je teken van genegenheid onthoudt, kies dan een ongebruikelijke optie. Zo zal een boeket met een decoratieve ananas of een mand met madeliefjes nooit verloren gaan in de stapels gedoneerde bloemen. Een ansichtkaart voor deze vakantie kan het meest bijzondere zijn: in handwerk kun je echte meesterwerken tegenkomen met decor van stof, kralen, gedroogde bloemen en andere originele details.

Stap 2

Tijdens de viering krijgt u hoogstwaarschijnlijk de gelegenheid om een toost uit te brengen. Bereid van tevoren de woorden voor die bij dit specifieke paar passen - je kent ze zo goed. Als het je lukt om een kleine poëtische felicitatie te schrijven, geweldig. Vermijd gewoon gedichten uit boeken en citaten op internet, het kan zijn dat iemand anders van de genodigden het heeft voorbereid.

Stap 3

Vrienden ontvangen altijd graag felicitaties voor prestaties van creatieve mensen. Als je kunt zingen op de gitaarbegeleiding van "hun" lied, een portret van het pasgetrouwde stel voor de gasten kunt schetsen of een collage kunt maken van polaroidfoto's die tijdens de vakantie zijn gemaakt, zullen je vriendin en haar uitverkorene je cadeau nooit vergeten.

Stap 4

Het huwelijksgeschenk moet aan beide pasgetrouwden worden gericht. Kies daarom spullen voor in huis (mooi beddengoed, een picknickmand, een bril, een foto van hun eigen portret) of een cadeau-ervaring (karten, zorbing, diner in het donker, een spa voor twee) die behaag zowel de bruidegom als de bruid.

Aanbevolen: