Hoe Interessant Is Het Om Een vriend Te Feliciteren Op Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Interessant Is Het Om Een vriend Te Feliciteren Op Een Bruiloft
Hoe Interessant Is Het Om Een vriend Te Feliciteren Op Een Bruiloft

Video: Hoe Interessant Is Het Om Een vriend Te Feliciteren Op Een Bruiloft

Video: Hoe Interessant Is Het Om Een vriend Te Feliciteren Op Een Bruiloft
Video: Запёк целую ногу СТРАУСА ВЕСОМ 15 кг в печи 2024, April
Anonim

Hoe een vriend te feliciteren met het huwelijk zonder afgezaagd te klinken? Deze vraag wordt door velen gesteld. Hoe u uw vriend feliciteert, hangt grotendeels af van uw relatie met hem, hoe dicht u bij elkaar staat en hoe goed u de persoon kent.

Op zijn bruiloft verwacht een vriend interessante felicitaties van je
Op zijn bruiloft verwacht een vriend interessante felicitaties van je

Felicitaties zijn schriftelijk en mondeling.

Hoe een vriend met woorden te feliciteren

Hier zijn enkele voorbeelden van dingen die je tegen een vriend kunt zeggen op een bruiloft.

"Gefeliciteerd, ik wens jullie allebei het beste."

Om te beginnen kunt u de keuze maken tussen een goede wens, advies of een grap.

“Ik heb altijd het gevoel gehad dat jullie voor elkaar gemaakt waren. Gefeliciteerd en ik hoop dat je de rest van je leven dezelfde gelukkige blijft."

“Je hebt geluk dat je elkaar vindt. Gefeliciteerd. Wees vrolijk.

“Liefhebben en bemind worden is het toppunt van geluk en rijkdom. Verlies deze schat nooit uit het oog tijdens al je dagen samen."

"Gefeliciteerd aan jullie beiden, en moge het geluk van deze dag je hele leven in je hart zijn."

"Moge elke nieuwe dag voor jullie allebei iets nieuws en geweldigs brengen."

“De beste manier om een huwelijksverjaardag te onthouden, is door het te vergeten, maar slechts één keer. Beantwoord altijd de vraag "Schudt het me?" - "Je ziet er goed uit". "Ja, schat", zeg in elke andere situatie.

Hoe een vriend schriftelijk te feliciteren?

U kunt uw trouwkaart op een van de volgende manieren ondertekenen.

“Om een huwelijk goed te laten zijn, is het belangrijk dat er naast goede bedoelingen nog iets anders is. Deze bewering wordt ondersteund door jarenlang gedetailleerd onderzoek. Daardoor zijn wetenschappers tot de conclusie gekomen dat het huwelijk een natuurlijke reden voor echtscheiding is."

Er is een verschil tussen een oude vriend, een collega en een kennis. Houd hier rekening mee bij het feliciteren.

“Blijf altijd zo dicht bij elkaar als nu. Moge het leven gezondheid brengen. Laat het huis een toevluchtsoord zijn voor problemen, waar je altijd een toevluchtsoord kunt vinden. Laat de liefde groeien terwijl je dit leven in tweeën deelt. En moge de toekomst nog mooier zijn dan je had gedroomd."

"De grootste wens voor jou is dat je liefde voor elkaar door de jaren heen groeit en dieper wordt, zodat je jaren later terugkijkt, deze dag herinnert en zodat het voor jou de dag zal lijken waarop je het minst van elkaar hield."

"Het huwelijk is het begin van het samenbrengen van twee mensen, samen wandelen in de regen, zwemmen in de zon, diners en lunches delen, voor elkaar zorgen en liefde voelen die alleen in het huwelijk te vinden is."

“Zo begon het huwelijksleven. Het is tijd om over het belangrijkste na te denken. Zet het afval altijd op tijd buiten, vergeet je tandpasta niet te draaien en onthoud: kleding mag niet op de grond liggen."

“Een gelukkige man trouwt met het meisje van wie hij houdt. Maar nog gelukkiger is hij die van de vrouw houdt met wie hij getrouwd is."

“Mogen jullie leven een groot avontuur zijn. Vecht samen, zij aan zij, en moge er vreugde en overvloed zijn."

"Ik wens je liefde - vandaag en altijd, liefde - in vreugde en in problemen, liefde - in groot en klein, liefde die het leven zal brengen, en liefde - voor de komende jaren. Gefeliciteerd!"

Aanbevolen: