Hoe Een Vriend Te Feliciteren Op Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Een Vriend Te Feliciteren Op Een Bruiloft
Hoe Een Vriend Te Feliciteren Op Een Bruiloft

Video: Hoe Een Vriend Te Feliciteren Op Een Bruiloft

Video: Hoe Een Vriend Te Feliciteren Op Een Bruiloft
Video: Dochter van Miljonair Weigerde te Trouwen met Arme Man, Dit is Wat Hij Toen Deed 2024, April
Anonim

De bruiloft van een jeugdvriend of klasgenoot is altijd een van de mooiste gebeurtenissen voor een grote groep vrienden. En natuurlijk, wanneer het moment van overhandiging van de cadeaus komt en de toastmeester je de microfoon overhandigt, verwacht het jonge stel iets meer dan alleen poëzie voorlezen uit cadeau-enveloppen en ansichtkaarten. De jeugd stelt je immers in staat om dit proces met vindingrijkheid en verbeeldingskracht te benaderen. Hoe een vriend te feliciteren met zijn huwelijk, zodat dit moment nog lang zal worden herinnerd door een jong gezin?

Hoe een vriend te feliciteren op een bruiloft
Hoe een vriend te feliciteren op een bruiloft

instructies:

Stap 1

Denk terug aan de kinderdroom van je vriend en bouw er een voorstelling omheen. Bijvoorbeeld: “Heb je gedroomd van het vinden van een schat? - Dus hier is hij - een jonge vrouw. Droom je ervan om de hele wereld over te reizen? - Neem het eerste geld mee voor een reis. Droom je ervan om een goede specialist te worden? "Hij heeft gewoon geen gelijke in het kiezen van een meisje."

Stap 2

Het stelen van de bruid is een traditioneel onderdeel van bruiloften. Corrigeer de traditie met behulp van fictie en verbeelding. Steel bijvoorbeeld alleen een schoen en vraag de bruidegom om het terug te kopen. Beter nog, verberg de schoenen van je toekomstige echtgenoot. En laat de bruidsmeisjes het voortouw nemen.

Stap 3

Je kunt een leuk spel regelen - een cadeau geven. Om dit te doen, moet u het gedoneerde bedrag inwisselen voor kleinere rekeningen. En op zijn beurt roept elk van de vrienden een woordwens en legt een rekening op het dienblad. En dus in een kring. Het punt is dat er veel wensen kunnen zijn, en het paar zal met belangstelling waarnemen dat de derde felicitatieronde al aan de gang is en dat het geld daar niet eindigt.

Stap 4

Als je een felicitatievideo wilt maken, moet je daar niet je algemene foto's opnemen. Verzin gewoon een origineel nummer en laat in de video zien op welke plekken je graag ontspande en samen plezier had. Of misschien is er een interessante video van vissen, een moment waarop je elkaar met tandpasta smeerde, of is er een plaat van de verjaardag van je grootvader, waar je vriend als kleine jongen poëzie voorlas vanaf een krukje? Grappige bijschriften en opmerkingen (beroemde zinnen uit films) zijn welkom.

Stap 5

Als je al heel lang vrienden bent, deel je optreden dan op in fasen. Laat de tomboy-kinderen bijvoorbeeld eerst de bruidegom feliciteren, zingen of gedichten voorlezen over hoe geweldig hij als kind was. Dan - schoolmeisjes met een lied, hoe ze van hem droomden tijdens pauzes, gevolgd door een koor van voetballers (alle atleten, afhankelijk van wat voor soort sport de bruidegom leuk vindt), laten ze je vertellen wat een sterke klap hij eerder had. Het hoogtepunt kunnen de grootmoeders zijn die bij de ingang zitten, met een grapje dat als ze jonger waren, ze de bruidegom al lang geleden zouden hebben heroverd. Dit alles natuurlijk in komische poëzie en met maximale acteerefficiëntie. Voor de meest wanhopige vrienden is de versie van parmantige deuntjes geschikt, omdat ze gemakkelijker worden waargenomen en meer glimlachen zullen veroorzaken.

Aanbevolen: