Hoe Leuk Is Het Om Een vriend(in) Te Feliciteren

Inhoudsopgave:

Hoe Leuk Is Het Om Een vriend(in) Te Feliciteren
Hoe Leuk Is Het Om Een vriend(in) Te Feliciteren

Video: Hoe Leuk Is Het Om Een vriend(in) Te Feliciteren

Video: Hoe Leuk Is Het Om Een vriend(in) Te Feliciteren
Video: WIJ PROBEREN DE MCPLANT! HOE SMAAKT DIE? 2024, Mei
Anonim

Vriendinnen kennen elkaar goed genoeg, dit is wat hen in staat stelt om altijd samen plezier te hebben en originele felicitaties te doen. Met het begin van de feestelijke viering wil ik mijn vriend blij maken als een klein kind. Alledaagse wensen van liefde, geluk en geld zijn al saai geworden, dus zet al je fantasie aan en probeer van deze feestelijke avond een echt onvergetelijk sprookje te maken.

Hoe leuk is het om een vriend(in) te feliciteren
Hoe leuk is het om een vriend(in) te feliciteren

Het is nodig

  • - contant geld;
  • - een beetje fantasie

instructies:

Stap 1

Probeer toegang te krijgen tot het appartement van je vriend terwijl ze weg is. Als ze bijvoorbeeld naar haar werk gaat, vraag je haar ouders om de sleutels om een verrassing te regelen. Als het meisje niet werkt, zullen enkele van haar vrienden haar moeten afleiden, en jij, die deze tijd gebruikt, hebt tijd om een geschenk voor te bereiden.

Stap 2

Versier kamers met ballonnen, kaarten, slingers, bloemen of speelgoed. Het belangrijkste is om je te laten leiden door haar smaak. Je kunt een schijn van een andere wereld creëren en je erin onderdompelen voor een feestelijke avond. Versier bijvoorbeeld een kamer in zachtroze kleuren, geef het de uitstraling van een barbie-speelgoedhuis, en organiseer een echt poppenvrijgezellenfeest, het passen van verschillende outfits, een disco en natuurlijk een feestelijk theekransje. Of verkleed je als zigeuners en zet 's avonds groovy muziek op, organiseer dansjes, wedstrijden en waarzeggerij. Misschien wil je een ruimteatmosfeer creëren en je op een sterplaneet voelen, omringd door schattige en grappige aliens. Kortom, beperk de vlucht van uw verbeelding niet, en deze avond zal onvergetelijk worden. Het belangrijkste is dat alle gasten willen deelnemen aan deze verkleedpartij.

Stap 3

Regel een originele grap. Koop een mooie envelop of print hem zelf op een printer. Schrijf een brief, stop er geld of een brief in. Verzin de naam van een niet-bestaand gerenommeerd bedrijf en teken namens het bedrijf de envelop. Je kunt het per post naar een vriend sturen of een koeriersdienst bestellen.

Stap 4

Regel vooraf met de radio dat ze op een bepaald moment je felicitatie opnemen en aanzetten. Zorg ervoor dat je mooie gedichten leest en bestel het favoriete nummer van je vriend als een muzikaal cadeau. Verras je vriendin met een aangename verrassing door op het afgesproken uur de radio aan te zetten.

Stap 5

Als het feest in een café of restaurant wordt gehouden, zorg dan voor het decoreren van de tafels. Bestel stiekem een kleine en kleurrijke show bij je vriend(in). Dit kan een uitvoering zijn van de favoriete liedjes van de jarige, een humoristisch concert of een stripshow. Spreek af met de eigenaar van het etablissement over het gebruik van eventuele speciale effecten.

Stap 6

Als je wilt, kun je een reis naar de club, biljart, bowling en andere uitgaanscentra organiseren en daar plezier hebben, en niet te vergeten je vriend te overladen met complimenten, felicitaties en geschenken.

Aanbevolen: