Hoe Leuk Is Het Om Een man Te Feliciteren Met Zijn 50e Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Leuk Is Het Om Een man Te Feliciteren Met Zijn 50e Verjaardag
Hoe Leuk Is Het Om Een man Te Feliciteren Met Zijn 50e Verjaardag

Video: Hoe Leuk Is Het Om Een man Te Feliciteren Met Zijn 50e Verjaardag

Video: Hoe Leuk Is Het Om Een man Te Feliciteren Met Zijn 50e Verjaardag
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

Op zijn verjaardag is het niet alleen belangrijk om de jarige te presenteren, maar ook om hem op een originele manier te feliciteren. Het 50-jarig jubileum is een mooie gelegenheid om je fantasie te tonen en je geliefde te verrassen.

Hoe leuk is het om een man te feliciteren met zijn 50e verjaardag
Hoe leuk is het om een man te feliciteren met zijn 50e verjaardag

Met de hulp van acteurs

Je kunt je geliefde feliciteren met de 50e verjaardag met een gewone ansichtkaart, tekst of sms. Op zo'n jubileum wil ik echter de held van de gelegenheid een plezier doen. Je kunt een liedje zingen of een gedicht voorlezen als je de held van de dag komt feliciteren. Toegegeven, niet iedereen heeft de juiste acteervaardigheden.

Het is dus het beste om een acteur in te huren die met u naar het feest komt en, terwijl u het geschenk aanbiedt, ditzelfde lied zingt, een gedicht voorleest of gewoon iets op de gitaar speelt.

Er zijn veel kantoren voor het organiseren van trekkingen, neem contact op met een van hen. U kunt een trekking organiseren voor het feest, tijdens het feest of erna. Het bedrijf biedt je veel opties voor grappen - van de meest ongevaarlijke tot de ontvoering van de jarige. Maar je moet voorzichtig zijn - op 50 heeft immers niet iedereen een gezond hart.

Met vrienden

Je kunt proberen te onderhandelen met de rest van de gasten en samenkomen naar het jubileum in de vorm van een zigeunerkamp. Verkleed je als zigeuners. Zigeunerkostuums zijn goed omdat je er avondjurken onder kunt dragen. Kom naar de plaats waar het jubileum wordt gevierd, wees luidruchtig en assertief, zoals echte zigeuners, vrouwen kunnen zelfs aanbieden om fortuinen te vertellen. Het is vooral belangrijk om je om te kleden zodat de jarige je op het eerste moment niet herkent.

Als je verjaardag op een doordeweekse dag valt, en de jarige gaat vieren in een weekend, kun je hem verrassen terwijl hij in dienst is. Alleen hiervoor heb je de sleutels van zijn appartement of de hulp van het huishouden nodig. Terwijl de held van de dag niet thuis is, versier je een van de kamers, dek je de tafel. Het is ook raadzaam om de deur naar de "elegante" kamer te sluiten. Wanneer de jarige thuiskomt en de deur naar deze kamer opent, doe dan plotseling het licht aan en feliciteer hem van harte.

Auto

Als de held van de dag een auto heeft, kan er een vrolijke felicitatie in worden geregeld. Je zult een paar minuten in de auto van de held van de dag moeten stappen om er een verrassing in te regelen. Je hebt vast wel eens gehoord van de duivel die uit de snuifdoos springt. Alleen in plaats van een snuifdoos is er een dashboardkastje en in plaats van een duivel - gefeliciteerd.

Als de jarige in zijn auto stapt, bel hem dan en vertel hem dat je handschoenen/portemonnee/documenten etc. in zijn dashboardkastje bent vergeten. Vraag of ze er zijn en breng ze mee.

Een andere optie, als het je lukt om niet een paar minuten, maar minstens een uur in de auto te zitten, instrueer dergelijke "snuifdozen" op de meest onverwachte plaatsen in de auto. Stel in dit geval dat u de documenten niet in het dashboardkastje bent vergeten, maar gewoon in de cabine op de stoel.

Aanbevolen: