Hoe Een Man Prachtig Te Feliciteren Met Zijn Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Een Man Prachtig Te Feliciteren Met Zijn Verjaardag
Hoe Een Man Prachtig Te Feliciteren Met Zijn Verjaardag

Video: Hoe Een Man Prachtig Te Feliciteren Met Zijn Verjaardag

Video: Hoe Een Man Prachtig Te Feliciteren Met Zijn Verjaardag
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, Maart
Anonim

Het hele jaar door worden er veel feestdagen gevierd. Verjaardag is misschien wel de belangrijkste van hen. Als je een jarige feliciteert, wil je waarschijnlijk dat je felicitatie kwalitatief anders is dan die van anderen, onverwachts. Als een man zijn verjaardag viert, wordt de taak moeilijker. Je kunt hem niet zomaar een mooie bloem geven.

Hoe een man prachtig te feliciteren met zijn verjaardag
Hoe een man prachtig te feliciteren met zijn verjaardag

instructies:

Stap 1

Toon maximale originaliteit. Talloze felicitaties in verzen die op internet te vinden zijn, zijn meestal triviaal. Bovendien loop je het risico jezelf te herhalen. Mee eens, het zal belachelijk zijn als je de man feliciteert met de regels die hij vorig jaar al van iemand anders hoorde. De kans is natuurlijk klein, maar toch aanwezig.

Het is beter om zelf iets te verzinnen. Geef hem bijvoorbeeld in plaats van een ansichtkaart whatman-papier dat je hebt geverfd. Als je een geschenk van het team maakt, zal het heel goed zijn als het "schilderij" een groepsexemplaar is.

Stap 2

Verzin een ongebruikelijke wens. Het wordt altijd gewaardeerd. U kunt ook op internet kijken welke van de beroemde mensen op dezelfde dag is geboren, enkele gemeenschappelijke kenmerken vinden tussen de beroemdheid en de jarige (ze bestaan altijd, denk maar aan), bouw uw felicitaties op met deze vergelijking. Als de man een probleem heeft met zijn zelfvertrouwen, is het beter om een andere manier te bedenken.

Stap 3

Bereid een verrassing voor. Moge deze verjaardag nog lang in zijn herinnering blijven. Zorg ervoor dat u voortbouwt op de voorkeuren van de jarige. Je weet bijvoorbeeld dat hij in zijn hart nog steeds een kind is dat graag 'oorlog' speelt. Organiseer een paintballgevecht met je vrienden. Zo'n geschenk zal een volwassen jongen zeker bevallen.

Misschien is het de moeite waard om een reis naar een club of restaurant te geven, waar de jarige al lang naar heeft gewild, maar niet zal gaan.

Het zal dubbel interessant zijn als de verrassing gepaard gaat met mysterie (blinddoek, autorijden in een onbekende richting, enz.)

Vergeet niet van tevoren aan de held van de gelegenheid een hint te geven dat hem iets interessants te wachten staat. Anders vallen zijn plannen misschien helemaal niet samen met de jouwe.

Stap 4

Bestel een ongebruikelijke taart. Het beeldt bijvoorbeeld de droomauto van een jarige af of iets anders dat met zijn hobby's te maken heeft. Zo'n geschenk kan altijd vergezeld gaan van passende woorden.

Aanbevolen: