Hoe Maak Je Een Nieuwjaarskapsel?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Nieuwjaarskapsel?
Hoe Maak Je Een Nieuwjaarskapsel?

Video: Hoe Maak Je Een Nieuwjaarskapsel?

Video: Hoe Maak Je Een Nieuwjaarskapsel?
Video: 18 IDEEËN VOOR JE SAAIE HAARSTIJLEN 2024, Mei
Anonim

Ieder van ons wil speciaal en heel mooi zijn bij het vieren van het nieuwe jaar. Een vrolijke magische vakantie, je verwacht er altijd wonderen van en het begin van een nieuw leven. En waar in een mooie toekomst zonder een nieuw kapsel? Het is goed als er een gelegenheid is om een stylist te bezoeken in de pre-nieuwjaarsdrukte. En zo niet? Hoe maak je je eigen nieuwjaarskapsel?

Hoe maak je een nieuwjaarskapsel?
Hoe maak je een nieuwjaarskapsel?

instructies:

Stap 1

Let op de haarkleur. Kleuren is een snelle manier om je afbeelding te veranderen, je gezicht op te frissen en je humeur te verbeteren. Kies de juiste tint op basis van het kleurtype van je uiterlijk. Als je niet wilt dat de verf lang meegaat, gebruik dan tintshampoos. De nieuwe kleur blijft precies tot de volgende haarwasbeurt.

Stap 2

Let bij het kiezen van een nieuwjaarskapsel op waar u de vakantie gaat vieren en hoe. Als er de hele nacht wordt gedanst, moet je geen toren van haar op je hoofd bouwen. Geef de voorkeur aan een handige en praktische optie. Onthoud dat ook jij na oudejaarsavond schattig en onweerstaanbaar moet zijn. Het nieuwjaarskostuum is niet minder belangrijk. Het kapsel moet er harmonieus uitzien met de kleding, een aanvulling vormen op de feestelijke look. Als de jurk een achtersnit heeft die je wilt accentueren, trek je haar dan omhoog of trek het omhoog in een paardenstaart. Om de aandacht te vestigen op de oorbellen, ogen - open je gezicht door je haar op de zijkant of bovenkant te spelden.

Stap 3

Als je je haar normaal gesproken niet krult en mooie krullen hebt, zul je er op een nieuwe manier uitzien. Ongebruikelijk - dit is precies wat je nodig hebt voor de vakantie! Was je haar, droog je haar en, breek het in strengen, wind de krullen op een conische krultang of krulspelden. Het is nu in de mode om de helft van de lengte van het haar te krullen, zodat het er recht bovenop blijft. Neem elke krul afzonderlijk en breng de fixerende gel erop aan.

Stap 4

Eigenaren van een pony kunnen het kapsel perfect verslaan met een ongewone styling van de voorkant van het hoofd. Je kunt strengen in een aartje of staartjes vlechten, ze aan één kant leggen of vastpinnen. De pony die over de ogen is neergelaten, zal helpen om het beeld mysterieus te maken. Ook kunnen krullen aan beide zijden van het gezicht naar beneden worden getrokken door ze in kleine flagellen te draaien.

Stap 5

Het meest voorkomende kapsel kan nieuwjaar worden als je gels met een glanzend effect gebruikt. Er zijn nu veel soorten mousses en glitterhaarsprays te koop.

Stap 6

Gebruik accessoires om je hoofd te versieren. Steentjes, tiara's, strikken en linten, haarspelden en clips voegen nieuwigheid toe aan je kapsel en je look. Oud en Nieuw is een goed excuus om je favoriete sieraden om te doen. Het effect van feest kan worden verkregen door het gebruik van veren, stukken bont, lederen accessoires. Als je niets bij de hand hebt, gebruik dan een feestelijke sprankelende regendouche. Neem verschillende veelkleurige draden van dezelfde lengte en wikkel het bovenste deel ervan in een knot. Verzamel je haar in een paardenstaart en bevestig het voorbereide regenaccessoire met een haarclip aan de achterkant van je hoofd.

Aanbevolen: