Waar Neem Je Een Buitenlander Mee Naartoe In Moskou

Inhoudsopgave:

Waar Neem Je Een Buitenlander Mee Naartoe In Moskou
Waar Neem Je Een Buitenlander Mee Naartoe In Moskou

Video: Waar Neem Je Een Buitenlander Mee Naartoe In Moskou

Video: Waar Neem Je Een Buitenlander Mee Naartoe In Moskou
Video: Can I survive in Moscow if I DON'T speak Russian? 2024, April
Anonim

Moskou is een metropool die nooit ophoudt te verbazen met zijn overvloed aan interessante plaatsen. Wanneer echter kennissen of vrienden uit andere landen komen, ontstaan primitieve vragen die je doen afvragen: "waar te brengen?", "Wat te laten zien?" en "waar moet ik over opscheppen?" Maak vóór de vergadering een korte lijst met geweldige ideeën die u zullen helpen indruk te maken op een buitenlander in Moskou.

Oude Arbat
Oude Arbat

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste optie is om met een buitenlander op excursies te gaan, die aanbieden om het Rode Plein, het Mausoleum, het Kremlin, de oude Arbat, de Tretyakov-galerij, het Bolshoi Theater, het Novodevichy-klooster, Vorobyovy Gory, enz. Als dit je niet al te origineel en interessant lijkt, begin dan met een wandeling door de oude straten van Moskou.

Stap 2

Op het kruispunt tussen Strastnoy Boulevard en Petrovka, ziet u een monument voor de beroemde zanger Vladimir Vysotsky, wiens werk zeker elke buitenlander zal interesseren. De Hermitage Garden zal veel indrukken geven voor degenen die van schaatsen houden. Als u verder gaat, van Kuznetsky Most naar Lubyanka, en van Lubyanka langs Teatralny Proyezd, bereikt u het Rode Plein. Bij de eeuwige vlam kun je genieten van de plechtige wisseling van de wacht. Als de optie voor het Rode Plein niets voor u is, komt u vanuit Lubyanka in een van de oudste historische wijken van Moskou - Kitay-gorod. Onderweg kunt u de Chistye-vijvers bewonderen.

Stap 3

Voordat u de Tuinring bereikt, slaat u linksaf, loopt u langs de Ostozhenka-straat en bereikt u het Cultuurpark. In de buurt zijn legendarische plaatsen als de Krim-brug, Neskuchny-tuin en Park im. Gorki. Niet ver van de Neskuchny-tuin is er een prachtig observatiedek en het hoofdgebouw van de Staatsuniversiteit van Moskou. Als u zich in de buurt van de Krimschacht bevindt, moet u zeker een bezoek brengen aan het beeldenpark en de Tretyakov-galerij. U kunt de oevers ook bewonderen tijdens een wandeling langs de rivier de Moskva.

Stap 4

Vergeet culturele recreatie niet. Als een buitenlander geen sterke gevoelens heeft voor ballet en opera, kun je hem uitnodigen om het Conservatorium van Moskou te bezoeken in plaats van het Bolshoi Theater. De rooms-katholieke kathedraal van de Onbevlekte Ontvangenis van de Heilige Maagd Maria (metro Barrikadnaya) of de kathedraal van het Kazan-icoon van de Moeder Gods op het Rode Plein helpen je om je onder te dompelen in de sfeer van heilige muziek. En laat de buitenlander natuurlijk de metro zien. Dit is een van de meest magnifieke en mooiste plekken die een onvergetelijke indruk zullen achterlaten tijdens uw reis naar Rusland!

Aanbevolen: