Wat Neem Je Mee Voor Een Picknick

Wat Neem Je Mee Voor Een Picknick
Wat Neem Je Mee Voor Een Picknick

Video: Wat Neem Je Mee Voor Een Picknick

Video: Wat Neem Je Mee Voor Een Picknick
Video: Wat neem je mee - Love Story Lyrics 2024, April
Anonim

Er zijn veel manieren om een leuke tijd te hebben in de zomer. Zo ga je bijvoorbeeld lekker picknicken met je familie of vrienden. Dit is een kans om je culinaire talenten te laten zien en frisse lucht in te ademen, waarbij de krapte en hitte van de stad wordt vervangen door een bos of kust.

Wat neem je mee voor een picknick
Wat neem je mee voor een picknick

Allereerst moet je voldoende voedsel meenemen voor een picknick. Alle producten moeten kant-en-klaar zijn en gerechten moeten zo worden bereid dat ze gemakkelijk in de natuur kunnen worden gegeten. Zorg er bij het maken van sandwiches voor dat de vulling er niet uit valt, neem geen te sappige groenten en fruit die moeilijk te pellen zijn. Snijd de salades thuis en doe ze in bakjes met deksel, meng er de dressing voor en bewaar ze apart in kleine glazen potjes. Vlak voor de maaltijd kunt u uw maaltijden bijtanken.

Voorraad aan drankjes. Het is het beste om opties te kiezen die niet te zoet zijn - ze verhogen alleen je dorst. Verpak limonades, kwas, fruitdranken en bier in een thermotas of thermorugzak. Neem bovendien een thermoskan met hete thee of koffie - het is beter om vet of zoet voedsel te drinken met warme vloeistof.

Kies de juiste gerechten. Het is het beste om te plakken met plastic of papier. Portiemaaltijden kunnen direct worden gegeten uit de containers waarin ze naar de picknick zijn gebracht. Voor de rest zijn wegwerpborden en -bekers prima. Bestek kan ook van plastic zijn, maar neem een normaal metalen mes mee. Als je vlees gaat snijden, heb je meerdere van dergelijke messen nodig.

Kleed u naar behoren. Zelfs op een warme dag, vergeet je windjack niet - het kan elk moment koud worden of regenen. Een warme deken kan geen kwaad als iemand het erg koud krijgt.

Stop muggen- en muggenspray in je tas. Bloedzuigende insecten kunnen je vakantie flink verpesten. Speciale mijtpotloden zullen ook werken. Vergeet zonnebrandcrème niet. U kunt ook enkele medicijnen meenemen, zoals een middel tegen maagklachten. Als kinderen met u reizen, neem dan waterstofperoxide en pleisters - u kunt de wond snel met vloeistof behandelen en met een pleister beschermen tegen verdere besmetting.

Vergeet de hygiëneproducten niet. Voorraad op natte en droge doekjes. In de natuur is ook een speciale desinfecterende handgel handig, die zowel water als zeep vervangt.

Aanbevolen: