Waar Neem Je Kinderen Mee Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Waar Neem Je Kinderen Mee Voor Het Nieuwe Jaar?
Waar Neem Je Kinderen Mee Voor Het Nieuwe Jaar?
Anonim

Het is algemeen aanvaard dat het nieuwe jaar een gezinsvakantie is en zeker thuis gevierd moet worden. Als het moeilijk is om te argumenteren met de eerste stelling, dan kunnen er enkele aanpassingen worden gedaan aan de tweede. En breng het kind voor het nieuwe jaar naar een andere stad of zelfs naar een ander land.

Kinderen zijn blij met de residentie van de kerstman
Kinderen zijn blij met de residentie van de kerstman

instructies:

Stap 1

In het geval dat u niet ver van Moskou wilt vertrekken, kan het kind met Nieuwjaar naar Sergiev Posad worden gebracht, dat op 50 kilometer van de hoofdstad ligt. Je kunt er elk jaar een uitgebreid animatieprogramma kopen, ritjes maken of paardrijden, het Speelgoedmuseum bezoeken en nog veel meer.

Stap 2

Op oudejaarsavond kun je ook naar Kostroma gaan - om de Snow Maiden te bezoeken. Het is tenslotte in Kostroma dat een bijzondere toren van dit fabelachtige karakter wordt gebouwd, zelfs sommige buitenlandse toeristen komen hier speciaal om alles met eigen ogen te zien. In Kostroma staat een gebeeldhouwd huis waarin de Sneeuwmaagd kinderen ontvangt. Naast haar is er een Cat-Bayun, die sprookjes vertelt aan kleine bezoekers en met ze speelt.

Stap 3

Op nieuwjaarsvakantie kunt u uw kind meenemen naar Veliky Ustyug, naar de residentie van Vadertje Vorst. En hoewel de belangrijkste kerstman tijdens de feestdagen in Moskou is en de kerstboom van het Kremlin leidt, staat zijn residentie open voor alle bezoekers. Kinderen en hun ouders zullen zeker alle kamers van het goede tovenaarshuis te zien krijgen en interactieve spelletjes met hen spelen. Bovendien kan elk kind zijn brief aan de kerstman achterlaten om later een antwoord van hem te krijgen.

Stap 4

Elk jaar een heel goed nieuwjaarsprogramma in Suzdal. Het is niet zo lang om met de auto naar deze oude stad te komen - ongeveer 230 kilometer. Maar het kind zal feestelijk vuurwerk zien, kennis maken met sprookjesfiguren en van enorme ijsglijbanen afdalen.

Stap 5

Wat de overzeese optie betreft, is Finland erg populair voor het nieuwe jaar. Feestelijk Helsinki of Turku zijn een onvergetelijk gezicht. Of je kunt zelfs naar Lapland gaan, waar de residentie van de kerstman is gevestigd. Elk kind dat het huis van een vriendelijke tovenaar bezoekt en met hem communiceert, zal veel vreugde en positieve emoties geven.

Stap 6

Of u kunt uw kinderen meenemen naar een van de warme landen voor het nieuwe jaar. Bijvoorbeeld in Thailand, waar je bijna het hele jaar door kunt zwemmen. Nieuwjaarsvakanties onder een palmboom en warme zon zijn ook erg interessant en aangenaam.

Aanbevolen: