Welke Producten Neem Je Mee Naar De Natuur?

Inhoudsopgave:

Welke Producten Neem Je Mee Naar De Natuur?
Welke Producten Neem Je Mee Naar De Natuur?

Video: Welke Producten Neem Je Mee Naar De Natuur?

Video: Welke Producten Neem Je Mee Naar De Natuur?
Video: Wat is de natuur ons waard? 2024, Maart
Anonim

Een picknick is een geweldige manier om te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen, om te communiceren met dierbaren. De lijst met voedsel dat nodig is voor een picknick kan sterk variëren, afhankelijk van het type picknick.

Welke producten mee naar de natuur?
Welke producten mee naar de natuur?

instructies:

Stap 1

Een familiepicknick is een geweldige manier om te ontspannen met kinderen bij mooi weer. Er kunnen veel opties zijn, u kunt bijvoorbeeld naar het stadspark gaan, inclusief attracties en ijs in uw programma, of u kunt naar het landhuis of naar de natuur, weg van de bewoonde wereld. In het park kun je natuurlijk geen kebab maken, dus je zult kant-en-klare producten mee moeten nemen. Kies een eenvoudiger voedsel - het kunnen sandwiches, groenten, fruit zijn. In de frisse lucht zullen de schnitzels en taarten van gisteren snel verdwijnen. Vergeet drankjes niet: sappen, compotes, thee. Vergeet niet om dekens, een camera en insectenwerend middel mee te nemen. Voor kinderen kun je een bal, boeken of kleurboeken, zeepbellen, een vlieger of badminton meenemen.

Stap 2

Een romantische picknick kan een geweldige manier zijn om de zintuigen op te frissen en een band met een getrouwd stel te krijgen. Hier zijn de schnitzels van gisteren niet meer geschikt, snacks voor zo'n picknick zouden verfijnder moeten zijn. Misschien zijn het ham of rode visrolletjes, augurken, cherrytomaatjes, fruit, kaas, pizza, koekjes, slagroomtaarten, vergeet goede alcohol niet.

Stap 3

Een gezellige picknick in een groot gezelschap wordt meestal georganiseerd rond het hoofdgerecht, de traditionele barbecue. Groenten zijn ideaal voor vlees, dus voeg meer komkommers, tomaten, paprika's en verse kruiden toe. Vergeet pitabroodje en ketchup niet. Naast de gebruikelijke kebab kunt u ook vis, kipfilet of groenten grillen. Aardappelen kun je in folie bakken boven een vuur met verschillende kruiden en specerijen.

Stap 4

Liefhebbers van overnachten in het bos moeten rekening houden met alle mogelijke behoeften. Zorg ervoor dat u groenten, fruit, ingeblikt voedsel, ontbijtgranen, stoofpot, pasta, vers brood, suiker en zout, thee en koffie inslaat. Neem zeker voldoende drinkwater mee. Neem geen bederfelijk voedsel zoals worstjes, gerookt vlees, zuivelproducten, slagroomtaarten, zelfgemaakte salades en andere warme gerechten. Maar als u een koeltas heeft of een auto is uitgerust met een automatische koelkast, dan kan de versheid van dergelijke producten lang worden bewaard. En hun aantal hangt af van het volume van een tas of een autokoelkast.

Stap 5

Om de langverwachte openluchtrecreatie niet te bederven met onaangename kleine dingen, probeer niets te vergeten, maar het is beter om niets overbodigs te verzamelen. Neem alles mee waar je je comfortabel en zelfverzekerd bij voelt.

Aanbevolen: