Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Op De Camping

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Op De Camping
Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Op De Camping

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Op De Camping

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Op De Camping
Video: EEN NIEUW STELLETJE IN DE KLAS? 💞❓#4 | De Eindmusical S1 | NPO Zapp 2024, Mei
Anonim

De traditionele ontmoeting van het nieuwe jaar is thuis, met familie of goede vrienden. Maar er zijn enorm veel mogelijkheden, hoe interessant en bijzonder het ook is om deze vakantie te vieren, bijvoorbeeld om hem op een camping af te spreken.

Zo vier je het nieuwe jaar op de camping
Zo vier je het nieuwe jaar op de camping

instructies:

Stap 1

De winter is misschien wel de enige periode waarin sanatoria, rusthuizen, pensions en toeristencentra kunnen concurreren met buitenlandse badplaatsen. Bestel vooraf een huisje op de camping, liefst vlakbij het bos. Zo vier je het nieuwe jaar direct in de boezem van de natuur, vlakbij een echte levende kerstboom.

Stap 2

Zorg voor drankjes en lekkernijen voor de feesttafel, maar ook voor andere kleine dingen die uw vakantie opfleuren. Als je besluit het nieuwe jaar buiten te vieren, kun je bijvoorbeeld niet zonder een hete barbecue. Marineer het vlees ervoor van tevoren en bereid alles wat je nodig hebt voor een vuur. U hoeft geen salades in het bos te koken - plakjes, fruit, sandwiches en ingelegde komkommers of champignons zijn voldoende.

Stap 3

Vergeet niet ook vorken, messen, servetten, glazen, borden, vuilniszakken mee te nemen. Van de drankjes is glühwein erg handig in een dergelijke omgeving - het zal helpen om warm te blijven bij ijzig weer.

Stap 4

Spaar wat kerstversieringen om je kerstboom in het bos te versieren. Je hebt ook warme dekens en klapstoelen nodig om te voorkomen dat je in de sneeuw gaat zitten. Een draagbare ontvanger is gewoon een noodzakelijk ding voor u - ook al bent u in de natuur, champagne drinken op het klokkenspel is een traditie. Muziek zorgt voor een feestelijke sfeer.

Stap 5

Ga op de avond van 31 december samen met al je vrolijke gezelschap naar de vooraf aangewezen plek. Als uw kinderen met u op vakantie gaan, neem ze dan zeker mee. Zo'n wintersprookje zal zeker veel emoties bij hen oproepen en zal nog lang herinnerd worden.

Stap 6

Verdeel je verantwoordelijkheden: laat iemand een vuur aansteken, anderen maken een feestelijke "tafel", anderen ruimen de sneeuw op en versier de nieuwjaarsboom. Tijdens het voorbereidingsproces, om op te warmen, kun je glühwein drinken, dansen, plezier hebben.

Stap 7

Benader de presentatie van nieuwjaarsgeschenken op een originele manier. Verberg ze bijvoorbeeld in een sneeuwbank of onder een boom, regel komische zoekopdrachten voor geschenken met hints. Dit soort plezier zal zeker iedereen bevallen, zowel volwassenen als kinderen.

Stap 8

Als u geen vakantie voor uzelf wilt voorbereiden, bezoek dan de amusementsprogramma's en feesten die de administratie van de toeristencentra aanbieden aan vakantiegangers. Tijdens de nieuwjaars- en kerstvakantie worden er noodzakelijkerwijs allerlei wedstrijden, prijstrekkingen en geschenken gehouden, worden nieuwjaarsgroeten en vuurwerk gelanceerd. Voor kinderen zijn er speciale spelprogramma's.

Aanbevolen: