Ruimte Voorbereiden Voor Het Nieuwe Jaar En Het Nieuwe Leven

Ruimte Voorbereiden Voor Het Nieuwe Jaar En Het Nieuwe Leven
Ruimte Voorbereiden Voor Het Nieuwe Jaar En Het Nieuwe Leven

Video: Ruimte Voorbereiden Voor Het Nieuwe Jaar En Het Nieuwe Leven

Video: Ruimte Voorbereiden Voor Het Nieuwe Jaar En Het Nieuwe Leven
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, April
Anonim

Er wordt aangenomen dat met het begin van het nieuwe jaar het leven ten goede kan veranderen. Je hoeft alleen maar een beetje te proberen, je voor te bereiden op zijn ontmoeting.

Ruimte voorbereiden voor het nieuwe jaar en het nieuwe leven
Ruimte voorbereiden voor het nieuwe jaar en het nieuwe leven

Je moet beginnen met een algemene schoonmaak van het huis, dit zal niet alleen helpen het huis te transformeren, maar ook om te gaan met de stagnatie van energie erin. Het is beter om een paar maanden voor de vakantie te beginnen met schoonmaken, omdat dit veel tijd en moeite kost.

Sorteer allereerst de inhoud van uw kasten, gooi alles wat overbodig is eruit. Heb tegelijkertijd geen spijt van de rommel die verouderd is, het ligt nog steeds een dood gewicht, maar zodra je er afstand van doet, verschijnen er nieuwe, echt noodzakelijke dingen in je leven.

Nadat u de kasten hebt behandeld, gaat u verder met een kritisch onderzoek van het appartement als geheel. Als je al lang geïrriteerd bent door gordijnen of een oud oma's tapijt geschonken door iemand van je familieleden, maar je hand niet omhoog gaat om de familie "juwelen" kwijt te raken, vat dan moed en presenteer jezelf met bevrijding ervan. Richt je leven in zoals jij dat wilt, zodat je in harmonie leeft met jezelf en de wereld.

Sterker nog, hoe teder je je gezinsleden ook behandelt, als hun gaven je geen positieve emoties bezorgen, zal het bewonderen en gebruiken ervan met geweld niets goeds opleveren. Misschien zelfs integendeel, waar in de diepten van haar geliefde tante Klava zal worden geassocieerd met een enorme vloervaas, die ze voor haar verjaardag gaf en waarvoor in je kleine appartement de laatste vrije hoek was toegewezen. Natuurlijk zullen dergelijke associaties niet bijdragen tot het versterken van de familiebanden.

Dus, nadat je al het oude, verouderde en onnodige kwijt bent. Begin een kleine cosmetische reparatie, het zal erg handig zijn op oudejaarsavond. Breng behang aan en schilder de deuren, indien nodig. Let op de staat van de badkamer, hier zijn vaak kleine reparaties nodig. Een nieuw leven moet worden begonnen zonder lekkende kranen en een lekkend toilet, want het is niet voor niets dat Feng Shui-beoefenaars geloven dat geluk en geld uit het gezin stromen met het water dat op deze manier wegstroomt.

De volgende fase van de grote schoonmaak voor de vakantie is om orde op zaken te stellen. Wees niet lui, verplaats kasten, bedden en banken, veeg stof uit de meest afgelegen hoeken van het appartement. Deze fase valt meestal in de laatste weken voor het nieuwe jaar en is het einde van de grote oogst. Nadat je het hebt voltooid, begin je je huis naar wens in te richten, zorg ervoor dat je het vult met je favoriete geuren, geef hem een charme die het komende jaar symboliseert. Na zo'n voorbereiding zullen de vakanties in je huis het leukst zijn, en een nieuw leven zal veel positieve dingen met zich meebrengen.

Aanbevolen: