Zodat De Zomer Niet Tevergeefs Voorbijgaat

Inhoudsopgave:

Zodat De Zomer Niet Tevergeefs Voorbijgaat
Zodat De Zomer Niet Tevergeefs Voorbijgaat

Video: Zodat De Zomer Niet Tevergeefs Voorbijgaat

Video: Zodat De Zomer Niet Tevergeefs Voorbijgaat
Video: Топили до талого на RDS GP, но мотор покинул чат. 2024, Mei
Anonim

De laatste maand van de langverwachte zomer is alweer begonnen. Velen van ons hadden niet eens tijd om het te voelen. Om ervoor te zorgen dat de zomer niet tevergeefs voorbijgaat, volgen hier enkele tips om de resterende dagen van deze prachtige tijd van het jaar het beste door te brengen.

Zodat de zomer niet tevergeefs voorbijgaat
Zodat de zomer niet tevergeefs voorbijgaat

instructies:

Stap 1

Breng een weekend door op het platteland in de datsja of huur een landhuis. Het beste in de buurt van het bos. Zodat je met je gezin een boswandeling kunt maken, paddenstoelen en bessen gaat plukken. Mis de kans niet om de natuur, bloeiende weiden en vooral verschillende planten, bessen, paddenstoelen te fotograferen met behulp van macrofotografie. Omdat er in deze tijd van de zomer veel soorten paddenstoelen verschijnen, rijpen de bessen en beginnen veel planten net te bloeien. Verzamel een boeket wilde bloemen. Vergeet niet geneeskrachtige kruiden te verzamelen voor de winter. Breng minimaal een weekend in alle rust door.

Beeld
Beeld

Stap 2

Ga vissen met een overnachting. Breng tenten, visuitrusting, eten mee. Ga picknicken voor je gezin, je kunt met meerdere gezinnen tegelijk gaan, het is leuker. Overdag kunt u zwemmen, vissen en 's avonds de tafel dekken, barbecueën op de kolen. Heb een echte picknick. Vergeet alleen warme kleding niet mee te nemen, want aan het einde van de zomer kunnen de nachten behoorlijk koud zijn. Ontmoet de zonsopgang, bekijk de zonsopgang minstens één keer in de zomer.

Beeld
Beeld

Stap 3

Je kunt op een motorschip varen. Het vaarseizoen zit er immers binnenkort op. Verwen uzelf en uw dierbaren met een wandeling langs de prachtige rivieren van ons land en een excursie naar verschillende steden. Vergeet niet uw camera mee te nemen om de prachtige momenten van uw reis vast te leggen.

Beeld
Beeld

Stap 4

Als je kinderen oud genoeg zijn en lang alleen kunnen fietsen, regel dan een fietstocht voor het hele gezin. Vergeet niet wat eten mee te nemen zodat je tijdens je rust ergens een hapje kunt eten. Om te reizen, koop fietsen en accessoires voor alle gezinsleden, als er geen mogelijkheid is om te kopen, huur ze dan.

Beeld
Beeld

Stap 5

Doe een algemene schoonmaak thuis. In de zomer wil iedereen frisse lucht, meer ruimte, dus was de ramen, maak elke kamer, elke hoek van het appartement schoon. Demonteer en gooi oude onnodige dingen weg.

Voorbereidingen treffen voor de winter. Als je te lui bent om komkommers te pekelen, jam of compote te maken, of ze nergens kunnen bewaren, maak dan in ieder geval blanco's, zoals bevroren bessen, droge geneeskrachtige kruiden, frambozenbladeren, citroenmelisse en andere kruiden. Kruiden kunnen in de winter tijdens verkoudheid erg nuttig voor je zijn, omdat natuurlijke medicijnen nuttiger zijn voor het lichaam dan verschillende pillen uit de apotheek.

Wees niet verdrietig dat de zomer snel voorbij gaat. Stel nieuwe doelen voor komend seizoen. Accepteer het begin van de herfst als het begin van een nieuw jaar, maak nieuwe plannen voor jezelf. Elk seizoen is immers op zijn eigen manier mooi en uniek. Wees nooit ontmoedigd, geniet van het leven en God geve ons dat we nog vele mooie zomerdagen in ons leven mogen ontmoeten in vreugde en gezondheid.

Aanbevolen: