Waar In Moskou Kun Je In De Zomer Zwemmen?

Inhoudsopgave:

Waar In Moskou Kun Je In De Zomer Zwemmen?
Waar In Moskou Kun Je In De Zomer Zwemmen?

Video: Waar In Moskou Kun Je In De Zomer Zwemmen?

Video: Waar In Moskou Kun Je In De Zomer Zwemmen?
Video: 24 Uur Lang Wonen In Een Onderwaterhuis! 2024, April
Anonim

De zomer is de tijd voor vakanties, maar niet alle Moskovieten hebben de mogelijkheid om naar badplaatsen te gaan. Veel mensen geven er de voorkeur aan om de zomermaanden in hun geboorteplaats door te brengen en te ontspannen, koesterend op de stranden van stadsreservoirs.

Moskou strand Moscow
Moskou strand Moscow

De stadsstranden van Moskou veranderen in de zomermaanden in de meest populaire vakantiebestemmingen voor duizenden stedelingen. Moskovieten, die alleen het hoogstnodige meenemen, haasten zich bij zonsopgang naar de waterlichamen om zich in hun pure koelte te storten.

Niet iedereen weet echter waar je in Moskou kunt ontspannen aan een zandstrand. En toch zijn er tussen de stenen jungles van de moderne metropool veel groene gebieden en schone meren waarin het is toegestaan om te zwemmen.

Strandclub

Beach-club is een geweldige plek waar u niet alleen kunt genieten van de zachte zomerzon, maar ook kunt genieten van een clubfeest. De Beach-club is gelegen in het watergebied van het Khimki-reservoir, het moderne openbare strand van het complex biedt plaats aan ongeveer 1.500 vakantiegangers. Er is ook een VIP-zone voor strandrecreatie, die is ontworpen voor 500 personen.

Strand "Levoberezjny"

Het strand van Levoberezhny ligt ook in het watergebied van het Khimki-reservoir, niet ver van het metrostation Rechnoy Vokzal. Het strand is zeer geschikt voor liefhebbers van het buitenleven, aangezien er een uitstekende speeltuin is om te volleyballen. Op "Levoberezhny" kunt u ontspannen met kinderen - er is een speciale speeltuin en een veilig zwemgedeelte voor kleine tomboy.

Grote tuinvijver

De Grote Tuinvijver is een van de grootste vijvers van de Russische hoofdstad en ligt in een beschermd natuurgebied. Hier kunt u zwemmen en zonnebaden, comfortabele pistes naar het water zijn ingericht voor vakantiegangers. Er zijn ook comfortabele ligstoelen en kleedhokjes. Het stuwmeer ligt op een kwartier lopen van het metrostation Petrovsko-Razumovskaya.

Strand aan het Meshchersky-meer

Meshcherskoye Lake is een andere plek in Moskou waar je een geweldige tijd kunt hebben, alleen of met een groot gezelschap. Het strand is hier met gras begroeid, zwemmen is officieel toegestaan. Dit is de beste plek voor een picknick met barbecue en barbecue, want het ligt in een gezellig en verzorgd bosgebied.

Het strand aan het meer van Meshchersky is uitgerust met alles wat je nodig hebt: een sportveld, kleedhokjes, comfortabele ligstoelen en toiletten. Je kunt de plaats als volgt bereiken: met de trein van het treinstation van Kievskiy naar het station Vostryakovo. De reistijd is niet meer dan een half uur.

Strand "Serebryany Bor 2"

Het strand "Serebryany Bor 2" is misschien wel een van de meest populaire recreatieplaatsen voor Moskovieten, dat zich in het gelijknamige bospark bevindt. Naast traditioneel amusement is er een vrij groot waterpark voor volwassenen en kinderen. U kunt te voet naar het strand "Serebryany Bor" gaan vanaf het metrostation "Strogino".

Aanbevolen: