15 Manieren Om Een wens Voor Het Nieuwe Jaar Te Doen

Inhoudsopgave:

15 Manieren Om Een wens Voor Het Nieuwe Jaar Te Doen
15 Manieren Om Een wens Voor Het Nieuwe Jaar Te Doen

Video: 15 Manieren Om Een wens Voor Het Nieuwe Jaar Te Doen

Video: 15 Manieren Om Een wens Voor Het Nieuwe Jaar Te Doen
Video: 16 Leuke Manieren Om Je Te Verstoppen Voor Jongens Als Je Het Enige Meisje Op School Bent! 2024, April
Anonim

De meest magische tijd van het jaar is ongetwijfeld oudejaarsavond. Het is in deze tijd dat mensen in wonderen en de kracht van verlangens voor het nieuwe jaar beginnen te geloven. Maar niet iedereen weet dat er, naast de gebruikelijke methoden, vele manieren zijn om een wens voor het nieuwe jaar te doen. Als één methode niet heeft geholpen om het gewenste te bereiken, waarom probeert u dan niet de tweede en derde, en misschien zelfs allemaal tegelijk!

15 manieren om een wens voor het nieuwe jaar te doen
15 manieren om een wens voor het nieuwe jaar te doen

Het is nodig

  • -bladeren
  • -pen of potlood
  • -druiven (of kleine mandarijnen)
  • - marmelade kauwen
  • -munten van verschillende denominaties
  • - kaarsen
  • -ris
  • -telefoon
  • En het belangrijkste ingrediënt is enthousiasme en vertrouwen in jezelf en de kracht van verlangen

instructies:

Stap 1

Dus de allereerste en meest gebruikelijke manier om op oudejaarsavond in Rusland een wens te doen, is om tijd te hebben om uw verzoek op een klein stukje papier te schrijven terwijl het klokkenspel klinkt, en niet te vergeten de hogere machten te bedanken voor het verleden jaar, verbrand het stuk papier en roer de as eruit in champagne en drink het op.

Stap 2

De tweede niet minder gebruikelijke methode is om 12 wensen op kleine stukjes papier te schrijven, ze onder het kussen te leggen, 's ochtends na het nieuwe jaar, en de enige eruit te halen die belooft uit te komen met het komende jaar.

Stap 3

Een even vermakelijke manier om een wens te doen, is door zo'n aantal verlangens op te schrijven dat overeenkomt met de leeftijd van degene die een wens doet (dat wil zeggen, als je 12 jaar oud bent, 12 verlangens, als 25 jaar oud, 25 verlangens, enz.), zoek dan een levende spar of dennenboom en begin met het plukken van een naald om één wens voor jezelf te uiten. Het blijkt één verlangen, één naald. Stop de naalden dan in een envelop, plak deze vast en leg hem weg op een plek waar niemand hem een jaar lang ziet of vindt.

Stap 4

Bij het doen van een wens voor het nieuwe jaar of een andere dag is het belangrijk om tot in het kleinste detail over uw wens na te denken. Denk bijvoorbeeld aan "Ik wil een rode auto!" je kunt het snel krijgen, maar niet het pand, maar gewoon op straat zien, erachter komen dat iemand van je kennissen een vergelijkbare auto heeft gekocht, of er gewoon in rijden. Daarom moet u tot in het kleinste detail rekening houden met alle kenmerken en kenmerken van uw wens: "Ik wil mijn eigen auto hebben, merken … (zo en zo), kleuren … (zo en zo), nieuw (of gebruikt), etc. (geef alles aan wat voor jou het belangrijkste is in verlangen)

Stap 5

Een andere populaire en moderne manier om een wens te doen en het antwoord meteen te weten te komen, is door te bellen. Stel in het nieuwe jaar een vraag terwijl je naar de telefoon kijkt. Als daarna de eerste oproep van een man is, is het antwoord positief, van een vrouw - negatief.

Stap 6

Een bekende oude manier om het antwoord op een nieuwjaarswens te vinden, is waarzeggerij op een pot rijst. Ze houden hun linkerhand met hun handpalm naar beneden boven een blik rijst en stellen hardop een vraag of doen een wens. Neem dan een klein handje rijst, leg deze op een schoteltje en tel het aantal korrels. Als het getal even is, zal de wens uitkomen, als het oneven is, is het antwoord negatief.

Stap 7

Je kunt ook een wens doen door de instructies voor je sterrenbeeld te volgen:

-Ram, Leeuw, Boogschutter - je belangrijkste assistent is vuur. Als je een verlangen hebt, moet je een tijd in de schemering kiezen waarop niemand je stoort en, geconcentreerd, je wens doen terwijl je naar de kaarsvlam kijkt. Verder moet dit verlangen op papier worden geschreven en een jaar lang in het licht van een kaars worden gelezen. Als je van iets af wilt in het leven, moet het verlangen dat op papier staat, worden verbrand en de as in het toilet worden gegooid. Wanneer je wens uitkomt, moet je die ook branden met dankbaarheid jegens hogere machten.

- Kreeft, Schorpioen, Vissen - je belangrijkste assistent is water. Je kunt een wens doen door naar het water te kijken, je kunt het beste aan de wal zijn, dan een papieren bootje maken en laten varen.

-Stier, Maagd of Steenbok zijn uw helpers voedsel en geld. Doe één wens voor één munt en draag deze bij je totdat de wens is vervuld. In deze periode leent u beter aan niemand uit. Ook bij het maken van een verlangen om druiven of gummies goed te kauwen.

-Tweelingen, Weegschaal of Waterman - je belangrijkste helpers - een vrolijk gezelschap en wolken. Wensen doen in een luidruchtig gezelschap op een feestje, onder vrienden. Ook kun je wensen doen op bizarre wolken die naar jouw mening de essentie van je verlangen weerspiegelen.

Stap 8

Er is nog een even interessante manier om een wens voor het nieuwe jaar te doen, wat gebruikelijk is in Cuba. Voor het nieuwe jaar moet je een gerecht met druiven bereiden (quiche-mish-variëteiten of andere variëteiten met kleine bessen), je kunt andere bessen of kleine mandarijnen nemen en, onder het klokkenspel, voor elke slag van de klok, tijd hebben om eet een druif en zeg je verlangen tegen jezelf … Als het je lukt om alles op tijd te doen, gaat je wens in vervulling!

Stap 9

De volgende leuke manier is om een wens te doen in een groot bedrijf. Je moet zo hoog mogelijk staan (op een bank, op een stoel of een andere stabiele ondergrond) en proberen zo hoog mogelijk onder het klokkenspel te springen! In dit geval moet je een korte wens kiezen om tijd te hebben om het tijdens de vlucht te maken!

Stap 10

Op deze manier kunt u de meest gekoesterde en belangrijke verlangens verwezenlijken. Een half uur voor het nieuwe jaar moet je een brief aan jezelf schrijven, waarin je in detail je hoop, verwachtingen en diepste verlangens moet beschrijven. Vervolgens moet de brief worden verzegeld in een rode envelop en verborgen in een zak, onder kleding, waar anderen hem niet kunnen zien, en, onder het klokkenspel, hem opnieuw aanraken en je verlangen tegen jezelf zeggen. Daarna moet de envelop zorgvuldig worden verborgen waar niemand hem een jaar lang zal vinden, en mag de brief pas in het volgende nieuwe jaar worden geopend.

Stap 11

Als u op oudejaarsavond een wens wilt doen met betrekking tot materiële rijkdom, moet u van tevoren kleine symbolische geschenken voorbereiden in een mooie verpakking of zakjes in overeenstemming met de laatste twee cijfers van het komende jaar, dat wil zeggen in de komende 2014 de de laatste twee cijfers zijn 14, wat betekent dat er precies 14 cadeaus moeten zijn. Je kunt fruit, snoep in de bundel doen (het is goed om chocolademunten te doen). Zeg onder het klokkengelui je wens in gedachten en ga dan naar buiten en deel deze geschenken uit aan iedereen die je ontmoet met wensen voor een overvloed aan geld in het komende jaar.

Stap 12

In het nieuwe jaar, volgens de Spaanse tradities, moet de outfit een aantal rode elementen hebben (riemen, sieraden, ondergoed, jurk, schoenen, enz.). Spanjaarden geloven dat rood geld aantrekt.

Stap 13

Volgens Italiaanse tradities moet je in het nieuwe jaar een gerecht met linzen koken. Er wordt aangenomen dat linzen een symbool zijn van overvloed en welvaart. Om gezondheid, geluk en rijkdom aan te trekken, leggen Italianen op oudejaarsavond een muntstuk op de vensterbank of steken een kaars aan. Als geschenk is het gebruikelijk om rood linnen te geven, wat volgens de legende vernieuwing in relaties zal brengen.

Stap 14

Voor de Fransen is het nieuwe jaar niet minder leuk en interessant. In het nieuwe jaar bakt de gastvrouw een boon in elk gerecht. Wie een stuk met een boon krijgt, wordt gekscherend "de bonenkoning" genoemd en de mensen om hem heen vervullen die avond zijn wensen. Er wordt ook aangenomen dat deze persoon het hele jaar door geluk zal hebben.

Stap 15

Deze methode kan worden gebruikt in combinatie met andere methoden. Na alle nieuwjaarsvakanties, het verwijderen van speelgoed en klatergoud uit de boom, het verwijderen van het laatste speelgoed, moet je je gekoesterde verlangen ernaar maken. Velen merkten op dat deze methode zeer effectief was en dat het verlangen snel uitkwam.

Aanbevolen: