Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar Om Het Uit Te Laten Komen?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar Om Het Uit Te Laten Komen?
Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar Om Het Uit Te Laten Komen?

Video: Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar Om Het Uit Te Laten Komen?

Video: Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar Om Het Uit Te Laten Komen?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Maart
Anonim

Oudejaarsavond is verreweg de meest magische tijd van het jaar waarin een wens de meeste kans heeft om in vervulling te gaan. Gedurende deze periode is de energiestroom van goede wensen, dromen en hoop naar het Universum zo krachtig dat het een soort portaal creëert voor hun belichaming in de werkelijkheid. Het belangrijkste is om je verlangen correct te formuleren, zodat het echt uitkomt.

Hoe maak je een wens voor het nieuwe jaar om het uit te laten komen?
Hoe maak je een wens voor het nieuwe jaar om het uit te laten komen?

Champagne ritueel

Misschien wel de meest gebruikelijke manier om een nieuwjaarswens te doen, is het champagneritueel. Het wordt in verschillende fasen uitgevoerd. Eerst moet je je wens op een klein stukje papier schrijven en het dan tot as verbranden in een geëmailleerde kom of asbak. Tijdens het klokkenspel moet je de as oplossen in een glas champagne en dit tot op de bodem leeggieten.

Dit ritueel vereist een zekere vaardigheid, omdat het voltooid moet zijn voor het einde van de laatste klok, die de laatste minuten van het uitgaande jaar symboliseert. Bovendien is dit ritueel van het vervullen van een nieuwjaarswens niet geschikt voor mensen met maagproblemen en frequente aanvallen van brandend maagzuur.

Ritueel met druiven

Een andere bekende manier om een nieuwjaarswens te doen is het druivenritueel, dat vanuit het zonnige Spanje naar ons toe kwam. Voor dit ritueel moeten vooraf 12 druiven en 12 wensen worden klaargemaakt. Tijdens het klokkenspel moet je tijd hebben om alle druiven te eten en tegen jezelf te zeggen wat de wensen voor het komende jaar zijn.

Kaars ritueel

Als je op oudejaarsavond de magische ondersteuning van de krachten van het vuurelement wilt inschakelen, dan is een ritueel met een brandende kaars de beste manier om je verlangen te vervullen. Dit ritueel vereist een lange en dunne kaars. Om precies middernacht, steek een kaars aan en zeg je verlangen, kijkend naar de vurige vlam. Als het ritueel voorbij is, plaats je een kaars in het midden van de feesttafel. Als tijdens de nieuwjaarsviering de kaars niet uitgaat, betekent dit dat je wens door het universum is gehoord en zeker in de nabije toekomst zal uitkomen.

Hoe je een verlangen om het waar te maken correct formuleert?

Om de wens van oudejaarsavond zeker in vervulling te laten gaan, is het belangrijk deze goed te formuleren. Zonder een bepaalde innerlijke houding en correctheid van denken, zullen de uiterlijke attributen die in het ritueel worden gebruikt, volledig nutteloos zijn. De mate en snelheid van realisatie hangt af van hoe correct u uw wens formuleert.

Om een wens snel in vervulling te laten gaan, moet je de volgende regels in acht nemen:

  • Gebruik het negatieve deeltje "niet" niet in je verlangen, bijvoorbeeld, in plaats van "Ik rook niet" kun je zeggen "Ik ben vrij van nicotineverslaving", in plaats van "Ik ben niet alleen" - "Ik ben geliefd", in plaats van "Ik heb geen gebrek aan geld" - "Ik heb genoeg geld om te kopen wat ik wil", enz.
  • Het verlangen moet specifiek zijn, dus vermijd algemene uitdrukkingen zoals "zodat alles goed voor me is", "zodat ik altijd geluk heb", enz. Wil je bijvoorbeeld een auto kopen, dan moet je vooraf goed nadenken over het merk, de kleur, het bouwjaar en de uitrusting.
  • Een wens doen, je moet het niet alleen zeggen, maar je ook voorstellen dat het al is uitgekomen, terwijl je grenzeloze vreugde en inspiratie ervaart.
  • Verlangen moet in de tegenwoordige tijd worden geformuleerd, vermijd uitdrukkingen als "Ik zal", "Ik zal hebben", enz., anders blijft uw verlangen slechts een droom.

Aanbevolen: