Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar Om Uit Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar Om Uit Te Komen
Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar Om Uit Te Komen

Video: Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar Om Uit Te Komen

Video: Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar Om Uit Te Komen
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, April
Anonim

Op oudejaarsavond worden wonderen zo geloofd! Ik zou graag willen dat het beter is dan de vorige, veel geluk en vreugde brengen, alle goede wensen en meest gekoesterde dromen uitkomen. Er zijn veel manieren om dit te doen. Het belangrijkste is, terwijl de klok slaat, om het goed te maken en er zeker van te zijn dat het zal uitkomen.

Hoe maak je een wens voor het nieuwe jaar om uit te komen
Hoe maak je een wens voor het nieuwe jaar om uit te komen

instructies:

Stap 1

Probeer uw verlangen op een positieve manier te verwoorden, zodat u er baat bij heeft, maar anderen niet schaadt. Zeg bijvoorbeeld in plaats van "Ik wil dat de baas stopt", "Ik wil een promotie krijgen". Laat je wens zo kort mogelijk zijn, het is niet nodig om lange zinnen met een negatieve betekenis te schrijven: vervang de zin "In het nieuwe jaar wil ik niet ziek zijn en boos en boos zijn" door "Ik wil gezond en gelukkig zijn in het nieuwe jaar." En dan zal je wens niet traag uitkomen!

Stap 2

Een van de meest voorkomende en effectieve manieren is om je wens op een stuk papier onder het klokkenspel te schrijven, het aan te steken met een kaarsvlam, de as in een glas champagne te schudden en het in één teug op te drinken. Om tijd te hebben om alles te doen, is het beter om de wens vooraf helder en kort te formuleren.

Stap 3

Het is ook een gebruikelijke optie wanneer je bij elke slag van het klokkenspel een druif moet eten, natuurlijk, nadenkend over je verlangen. Drink champagne en wacht op de voorstelling.

Stap 4

Probeer de oude manier om wensen te doen, die bij veel waarzeggerij met nieuwjaar en kerst wordt gebruikt. Schrijf op kleine stukjes papier je meest gekoesterde verlangens die je het komende jaar wilt laten uitkomen. Leg ze onder je kussen en haal er 's morgens, als je wakker wordt, er een uit. Het zou moeten uitkomen.

Stap 5

Als je het nieuwe jaar viert in een groot gezelschap en je schaamt je om de as van je dromen in een glas te schudden voor vreemden, drink dan niet sneller champagne dan wie dan ook. Er is zo'n overtuiging dat je, na te hebben nagedacht over het meest intieme en gekoesterde verlangen, vooral als het om geluk en liefde gaat, de champagne uit je glas moet opdrinken met de laatste aanwezigen, alsof je liefde en geluk aan je zijde trekt.

Stap 6

Om zeker te weten of een wens uitkomt of niet, kun je een andere oude manier proberen: ga op oudejaarsavond het huis uit, ga met je rug naar hem toe en stel rustig je vraag. Dan moet je de ramen tellen waarin de lichten branden: krijg je een even getal, dan zal de wens uitkomen, en zo niet, dan zul je hard moeten werken om het te laten gebeuren.

Stap 7

Als al je gedachten over liefde en daden van het hart, naar bed gaan, leg dan een stuk brood en een schaar onder je kussen. Ze zeggen dat als je dit op oudejaarsavond doet, de toekomstige echtgenoot zeker in een droom zal komen.

Aanbevolen: