Wanneer En Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar?

Wanneer En Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar?
Wanneer En Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wanneer En Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wanneer En Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Happy New Year 2021,Gelukkig Nieuw Jaar wensen,Hollandaca Yeni Yıl Mesajları,Hollandaca Öğreniyorum 2024, April
Anonim

Goede sprookjes en magische toevalligheden worden van kinds af aan geleerd om in wonderen te geloven, wanneer wensen plotseling uitkomen. Oudejaarsavond is altijd beschouwd als het begin van iets nieuws en moois. Hoe verrassend het ook mag lijken, maar het vurig en hartstochtelijk verlangen naar het geluid van het klokkenspel zal zeker werkelijkheid worden.

Wanneer en hoe maak je een wens voor het nieuwe jaar?
Wanneer en hoe maak je een wens voor het nieuwe jaar?

De meest populaire manier is om snel een wens op een stuk papier te schrijven terwijl het Kremlin-klokkenspel wordt geslagen, het te verbranden, de as in de champagne te gieten en tijd te hebben om een drankje te drinken terwijl de klok twaalf slaat. Maar deze methode heeft een geheim. Het feit is dat terwijl je deze eenvoudige manipulaties doet, je gespannen bent door het feit dat je probeert binnen een korte tijdspanne te blijven, en je volledig vergeet om je op verlangen te concentreren. Concentreer je dus niet op acties, maar op je gedachten. Stel je je wens duidelijk voor, hoe het eruit ziet, hoe het uitkomt. Handen moeten op dit moment de nodige acties ondernemen.

Je kunt een nieuwjaarswens doen voor een vreemde. In het bedrijf waarmee u het nieuwe jaar viert, kan er een onbekende voor u zijn. Maak een specifieke wens voor positieve verandering in je leven. Om dit te doen, teken je onmiddellijk na middernacht in je verbeelding je droom, concentreer je erop en pak je de hand van de vreemdeling. Doe het spontaan, zonder hem ergens voor te waarschuwen. Dat kan natuurlijk als de nieuwkomer in uw bedrijf vriendelijk is tegen iedereen.

Een andere interessante manier om een nieuwjaarswens te doen, is door je ambities en dromen op 12 vellen papier te schrijven, ze op te rollen en onder je kussen te leggen. Pak 's ochtends willekeurig een stuk papier. Wat erop staat moet uitkomen. Bij het voorbereiden moet u een aantal regels volgen: schrijf uw wensen pas na middernacht, alleen, goed nadenkend over elke zin, specificeer details, namen, nummers. "Experts" waarschuwen: om een wens zeker in vervulling te laten gaan, moet je tot 3 uur naar bed gaan, terwijl de magische nacht nog aan de gang is. De tweede voorwaarde - niet slapen, het kussen vastgrijpen en je handen eronder houden, anders zal niet één wens uitkomen, maar meerdere, omdat je per ongeluk wat opgevouwen vellen papier op de grond kunt gooien in een droom, en wat is dat erop staat, zal met dezelfde waarschijnlijkheid worden vervuld als op het stuk papier dat u onder uw kussen vandaan haalde.

Aanbevolen: