Hoe Maak Je Een Geheime Wens Op Het Nieuwe Jaar Om Het Uit Te Laten Komen?

Hoe Maak Je Een Geheime Wens Op Het Nieuwe Jaar Om Het Uit Te Laten Komen?
Hoe Maak Je Een Geheime Wens Op Het Nieuwe Jaar Om Het Uit Te Laten Komen?

Video: Hoe Maak Je Een Geheime Wens Op Het Nieuwe Jaar Om Het Uit Te Laten Komen?

Video: Hoe Maak Je Een Geheime Wens Op Het Nieuwe Jaar Om Het Uit Te Laten Komen?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

De beste vakantie voor veel mensen zal zeer binnenkort komen - Nieuwjaar. In de nacht van 31 december op 1 januari doet iedereen wensen zodat ze komend jaar uitkomen. Hoe het goed te doen?

Hoe maak je een geheime wens op het nieuwe jaar om het uit te laten komen?
Hoe maak je een geheime wens op het nieuwe jaar om het uit te laten komen?

Nieuwjaar geeft mensen veel positieve emoties. Maar je kunt nog meer plezier beleven als je een goede wens doet aan de feesttafel. Om het goed te formuleren, moet je van tevoren bedenken wat je wilt van volgend jaar. Je moet jezelf geen onrealistische verplichtingen opleggen. Het is voldoende om te dromen over dringender zaken. Dit kan het verwerven van iets zijn, gezondheidswensen voor uzelf en uw dierbaren, loopbaanontwikkeling of de opkomst van een nieuwe veelbelovende baan.

In je verlangen mag je geen werkwoorden uit de verleden of toekomende tijd gebruiken. Laat je diepste verzoek in de tegenwoordige tijd klinken, bijvoorbeeld: ik ben dankbaar dat ik een nieuwe auto heb gekocht. In dit geval heeft ze een grotere kans om geëxecuteerd te worden. Elk woord dat door een persoon wordt gesproken, heeft zijn eigen betekenis en informatie. In dit geval moet u geen woorden gebruiken die een categorische betekenis hebben, bijvoorbeeld: tegen elke prijs, onder geen enkele omstandigheid, enzovoort.

Een andere belangrijke voorwaarde voor het vervullen van een wens die aan de nieuwjaarstafel wordt gedaan, is het geloof van de persoon zelf dat deze zeker zal uitkomen. Het zal beter zijn als je met je hele ziel doordrongen bent van je verzoek.

Er zijn tientallen manieren om een originele nieuwjaarswens te doen aan de feesttafel.

De meest bekende en effectieve methode wordt overwogen wanneer een persoon, tijdens de slag om het Kremlin-klokkenspel, op een verhoogde plaats (bank, stoel, kruk) klimt, een wens voor zichzelf doet en zich deze verbeeldt. Samen met de genadeslag springt hij van deze plek op de grond, alsof hij in een nieuw leven springt, waar alle dromen uitkomen.

Je kunt het verlangen ook opschrijven op een vel papier onder het klokkenspel. Daarna wordt het in brand gestoken en de as wordt opgelost in een glas champagne, dat volledig is opgedronken.

Beeld
Beeld

Maar soms gebeurt het dat alle champagne al op is. Daarna kunnen de bladeren met verlangens worden opgerold en in een lege fles worden gedaan. Sluit hem vervolgens af met een kurk en bewaar hem tot volgend jaar.

Voor de feesttafel kun je een speciaal gerecht bereiden om je verlangen te symboliseren. Tijdens het feest zal zeker iemand het proberen, en zo komt je droom uit.

Om de wens uit te laten komen, moet je strikt aan alle voorwaarden voldoen en zelf in een positief resultaat geloven.

Aanbevolen: