Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar
Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar
Video: Zo maak je de beste bucketlist voor het nieuwe jaar 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een van de meest favoriete feestdagen voor kinderen en volwassenen. Mensen verwachten magie van oudejaarsavond, geloven in wonderen zoals in de kindertijd, en maken hun diepste verlangens naar het klokkenspel. Er zijn veel verschillende manieren om een wens voor het nieuwe jaar te doen.

Hoe maak je een wens voor het nieuwe jaar
Hoe maak je een wens voor het nieuwe jaar

Het is nodig

  • - kaars;
  • - papier;
  • - een pen;
  • - lucifers of een aansteker.

instructies:

Stap 1

Koop een mooie kerstkaars uit de winkel. Steek hem aan op oudejaarsavond en fluister je wens boven de vlam. Zet de kaars op de feesttafel en zorg ervoor dat deze tot het einde uitbrandt.

Stap 2

Schrijf vijf minuten voor middernacht je meest gekoesterde wens op een klein stukje papier. Wanneer het klokkenspel begint te kloppen, verbrand je dit blad en gooi je de as in je glas champagne en drinken.

Stap 3

Denk goed na en schrijf je wensen, dromen en plannen op twaalf identieke kaartjes of vellen papier. Leg deze lakens om middernacht onder je kussen en als je 's ochtends wakker wordt, trek je er willekeurig een laken uit. De wens die op dit blad staat, gaat komend jaar zeker in vervulling.

Stap 4

Bereid een verrassingsbehandeling voor uw gasten. Het kunnen bijvoorbeeld kleine broodjes manti of knoedels zijn, in de vulling van een daarvan veel peper of zout. Bij het serveren van een gerecht op tafel moet elke gast zijn eigen wens doen, dan begint iedereen samen aan de traktatie. Wie de lekkernij met een verrassing krijgt, zal zijn wens in vervulling laten gaan.

Stap 5

Doe voor de vakantienacht een revisie van oude dingen. Alles wat je volgend jaar niet nodig hebt of niet mee wilt nemen, stop het in een doos. Gooi dit afval in de prullenbak nadat het klokkenspel heeft geslagen. Tegelijkertijd, ontdoe je mentaal van het afval en de opgehoopte negativiteit samen met het afval, denk na over wat je voor jezelf zou willen in het komende nieuwe jaar, stel je je meest gekoesterde droom duidelijk voor en steek een sterretje aan. Dit soort ritueel symboliseert voor jou het afscheid van al het oude en onnodige, met problemen en problemen die het afgelopen jaar zijn gebeurd. En samen met het afval, zullen alle slechte dingen je leven verlaten en ruimte maken voor je verlangens en wildste fantasieën. Begin het nieuwe jaar met netheid, positiviteit en vreugde.

Aanbevolen: