Hoe Versier Je Een Kerstboom Om Je Nieuwjaarswens Uit Te Laten Komen?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kerstboom Om Je Nieuwjaarswens Uit Te Laten Komen?
Hoe Versier Je Een Kerstboom Om Je Nieuwjaarswens Uit Te Laten Komen?

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom Om Je Nieuwjaarswens Uit Te Laten Komen?

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom Om Je Nieuwjaarswens Uit Te Laten Komen?
Video: kerstboom 2024, April
Anonim

Veel mensen op oudejaarsavond, luisterend naar het klokkenspel, doen een gekoesterde wens, in de hoop dat deze zeker zal uitkomen. Sommigen stoppen munten in een glas champagne, anderen verbranden een stuk papier met een wens met een kaars, vragen de mythische kerstman om hun dromen te vervullen en sluiten hun ogen om precies 12 uur 's nachts. Maar er is een andere manier om een wens voor het nieuwe jaar te doen, zodat het zeker zal uitkomen - je moet de kerstboom goed aankleden en op een bepaalde manier versieren.

Hoe versier je een kerstboom?
Hoe versier je een kerstboom?

Een levende of kunstkerstboom versieren voor het nieuwe jaar is een spannende activiteit waarmee je thuis de sfeer van een wintervakantie kunt creëren, een sprookje. Zelfs als je alleen maar naar kerstversieringen, sneeuwvlokken en slingers kijkt, kun je problemen, zorgen voor een lange tijd vergeten, jezelf onderdompelen in het denken over geluk en je verlangens, dromen.

Samen met een versierde kerstboom komt er een feestelijke stemming in het appartement, er verschijnt een beetje magie. Daarom zijn er al heel lang rituelen en regels voor kerstboomversiering die helpen om onrealistische verlangens naar realiteit te vertalen.

De belangrijkste tradities hebben betrekking op nieuwjaarsspeelgoed - glazen bollen, ijspegels, vergulde kegels en helder klatergoud. De vervulling van de gekoesterde droom hangt af van de plaats waar ze zullen worden opgehangen. Veel ceremonies hebben betrekking op snoep, fruit, munten en kinderspeelgoed. Maar eerst dingen eerst. Eerst moet je beslissen over de belangrijkste wens, om te begrijpen wat je het meest wilt:

  • gezinsgeluk;
  • Veel succes met zaken;
  • liefde;
  • welzijn;
  • Gezondheid;
  • geboorte van een baby;
  • financiële onafhankelijkheid en rijkdom.

Afhankelijk van de gekozen wens, moet je de kerstboom op een bepaalde manier versieren en themaspeelgoed kiezen in overeenstemming met de hoofddroom.

Buigen op de kerstboom
Buigen op de kerstboom

Op zoek naar geluk

Om ervoor te zorgen dat een levende of kunstmatige boom de nieuwjaarswensen kan vervullen, moet deze correct in het appartement worden geplaatst. Om de familiebanden te versterken, moet de boom links van de ingang van de kamer worden geplaatst, bij de muur. Om je seksleven te verbeteren, moet de boom helemaal rechts in de hoek worden geplaatst. U kunt een band met kinderen opbouwen als u het nieuwjaarssymbool rechts van de ingang installeert.

Om het leven "zoet" te maken, wordt het aanbevolen om verschillende snoepjes aan de boom te hangen - snoep, peperkoek, zelfgemaakte koekjes met noten, glazuur, snoep, mandarijnen. In de eerste minuten van het nieuwe jaar hoef je alleen maar de traktatie van de tak te verwijderen en op te eten, waarbij je de gewenste wens doet.

Om geluk in huis te lokken, is het noodzakelijk om heldere ballen van verschillende kleuren en maten aan de boom te hangen, bij voorkeur gemaakt van glas, niet van goedkoop plastic. Ze symboliseren de eenheid van vrouwelijke en mannelijke energie, geven familie rust, vreugde, comfort en gezondheid.

Om het huis het hele jaar door te beschermen tegen problemen en tegenslagen, is het de moeite waard om een vijfpuntige ster of een mooie punt op de puntige kroon van de spar te plaatsen.

Ballen aan de boom
Ballen aan de boom

Wachten op geluk

Ze zeggen dat geluk een winstgevende zaak is, dus je moet in je dromen geloven en je verlangens helpen uitkomen. En dat geldt voor alle levensgebieden. Hier zijn enkele kerstboomrituelen voor diegenen die het komende jaar iets willen bereiken:

  • als je ervan droomt om op reis te gaan of de zee te bezoeken - bevestig lussen aan toeristische brochures, catalogi, kalenders en magneten, hang ze aan takken dichter bij de stam;
  • als je meer geluk wilt hebben, jezelf wilt beschermen tegen problemen, het boze oog, lege laster - versier de boom met medaillons, een borstkruis, een hanger, zakken met wierook, beschermende amuletten;
  • als je een mooi figuur wilt krijgen - kleed de boom aan met speelgoed in de vorm van fruit, groenten, bevestig speelgoedhalters, schaatsen, delen van een trainingspak, foto's van jocks of slanke schoonheden;
  • als je een dure tv, telefoon of appartement wilt kopen, hang dan een foto met de afbeelding van dingen aan de bovenste takken en bevestig ze met gewone houten wasknijpers.

Om geluk te trekken, moeten de slingers ook worden geroerd, met de klok mee worden afgewikkeld en de regen met klatergoud - van boven naar beneden.

De regen op de boom
De regen op de boom

Dromen van liefde

Om je liefde in het nieuwe jaar te ontmoeten, moet je dit romantische verlangen activeren. Een magische actie genaamd "Drie ballen aan een boom" zal helpen.

  1. Je moet 3 nieuwe kerstboomballen kopen in de winkel, en het beste van alles is glas.
  2. De eerste bal is een versterker van het basisverlangen, het moet op het hart worden aangebracht om op te laden met magische energie, waarbij je je een geliefde mentaal voorstelt. Deze bal wordt op de top van de "magische boom" van het nieuwe jaar gehangen.
  3. De tweede kerstbal is een symbool van toekomstige liefde, je moet je wens doen en het speelgoed in het midden van de dennenboom hangen.
  4. De derde bal symboliseert wederzijdse gevoelens, daarom moet men bij het "opladen" wensen dat de droom in het nieuwe jaar uitkomt en dat de persoon die moet raden, het magische symbool helemaal onderaan, aan de basis van de kofferbak, bevestigt.

Een ander ritueel betreft slingers, linten en speelgoed in de vorm van rode harten, gepaarde bellen. Attributen moeten aan de takken worden gehangen, harten en bellen in paren bevestigen, linten vastbinden in rode en roze strikken. Een op deze manier versierde kerstboom zal zeker liefde aantrekken, je verlossen van bittere eenzaamheid.

Harten op de kerstboom
Harten op de kerstboom

Hoop op de geboorte van een kind

Een speeltje in de vorm van een hoefijzer zal helpen om het gezinsgeluk te versterken en liefde te behouden. Het moet aan de basis van de takken worden bevestigd. Hetzelfde echtpaar dat droomt van de geboorte van een baby, zou een nieuwjaarsschoonheidsspar moeten versieren, bij voorkeur levend, met roze en blauwe strikken (afhankelijk van het gekozen geslacht), vergulde kegels, noten verpakt in zilverfolie. Je moet ook kinderspeelgoed, slofjes, een fopspeen en andere dingen die je dierbaar zijn onder de kerstboom leggen.

Om rijkdom aan te trekken

Op oudejaarsavond maken ze onder het klokkenspel plannen om hun droom waar te maken om hun financiële situatie te verbeteren, rijk te worden, succesvol en onafhankelijk te worden. Rode linten, kralen en gouden munten die aan de boom hangen, helpen hierbij. Dit zijn symbolen van welvaart en rijkdom. Als een levende boom in een emmer water of zand zit, moet je een paar echte munten naar de bodem gooien of begraven om geld te "kweken".

Nieuwjaar geluk geld
Nieuwjaar geluk geld

Je kunt ook roebel- en dollarbiljetten bevestigen, opgerold in een buis, opgerold in een buis, munten verpakt in rood papier en amuletten voor rijkdom op de takken. In een afgelegen hoek, waar niemand kan zien, moet je iets anders bevestigen - een ring, een ketting, een ornament om monetaire energie aan te trekken.

Het belangrijkste om te onthouden is dat je je verlangen op een stuk papier moet schrijven, oprollen. Bind het dan met een lint, draad van regen of serpentijn, bevestig met een strik aan de kerstboomtak om de droom te materialiseren.

Aanbevolen: