7 Manieren Om Het Nieuwe Jaar Op Een Nieuwe Manier Te Vieren

7 Manieren Om Het Nieuwe Jaar Op Een Nieuwe Manier Te Vieren
7 Manieren Om Het Nieuwe Jaar Op Een Nieuwe Manier Te Vieren

Video: 7 Manieren Om Het Nieuwe Jaar Op Een Nieuwe Manier Te Vieren

Video: 7 Manieren Om Het Nieuwe Jaar Op Een Nieuwe Manier Te Vieren
Video: PSG Echt Irritant Om Naar Te Kijken In Vergelijking Met Liverpool u0026 City! 2024, April
Anonim

Zorg ervoor dat de bijeenkomst van dit nieuwe jaar een leven lang herinnerd zal worden!

7 manieren om het nieuwe jaar op een nieuwe manier te vieren
7 manieren om het nieuwe jaar op een nieuwe manier te vieren
  1. Een vakantie van smaak! "Olivier", "Haring onder een bontjas" en mandarijnen zijn natuurlijk prachtig, maar waarom zou u op oudejaarsavond niet iets compleet nieuws proberen? Er is nog genoeg tijd: het internet zal je helpen om de culinaire tradities van andere landen te bestuderen. Winkel voor boodschappen - en ga je gang, creëer culinaire meesterwerken met het hele gezin!
  2. Nieuwjaar … Je kunt niet alleen gerechten uit andere landen leren, maar ook tradities! In Italië is het bijvoorbeeld gebruikelijk om in de laatste minuten van het uitgaande jaar onnodige dingen weg te gooien - men gelooft dat dit je in staat stelt om het komende jaar van alle tegenslagen af te komen. Maar elke Japanner denkt dat je op oudejaarsavond zeker een hark bij je moet hebben, zodat er iets is om geluk te "harken"!
  3. Nieuwjaar in het wild. Probeer het nieuwe jaar in het bos te vieren! Absoluut nieuwe indrukken van het decoreren van een schoonheid die in het bos groeit, sneeuwpoppen maken, sneeuwballen spelen en dansen rond het vuur zijn gegarandeerd!
  4. Op de mooiste plekken in mijn woonplaats. Neem op de hoofdavond van het jaar je vrienden, champagne en een eenvoudige snack mee en ga naar de uitkijkpunten van je stad, vanwaar een prachtig uitzicht op het vuurwerk precies om middernacht wordt geopend!
  5. Actief nieuwjaar. Als je de zwaarte en kater beu bent na een hele avond, figuurlijk gesproken, voor de tv met een Olivier-bassin, probeer dan het nieuwe jaar buiten door te brengen: in de skihut of zelfs op de stadsschaatsbaan (controleer vooraf als het open zal zijn!).
  6. In een ander land. Natuurlijk kan niet iedereen zo'n reis betalen, maar de indrukken zijn genoeg voor een jaar vooruit! Hieruit volgt trouwens het volgende scenario…
  7. Het vieren van het nieuwe jaar over de grond. Oftewel, in het vliegtuig. Meestal stijgen de ticketprijzen voor de vakantie, maar het is in het nieuwe jaar dat ze goedkoper worden. Probeer dus te raden dat middernacht precies komt op het moment dat je gaat vliegen. De bonus is dat je bespaart op tickets!

Aanbevolen: