Zo Laat Je Je Nieuwjaarswens Uitkomen

Inhoudsopgave:

Zo Laat Je Je Nieuwjaarswens Uitkomen
Zo Laat Je Je Nieuwjaarswens Uitkomen

Video: Zo Laat Je Je Nieuwjaarswens Uitkomen

Video: Zo Laat Je Je Nieuwjaarswens Uitkomen
Video: nieuwjaarswens voor 2021 2024, April
Anonim

In afwachting van de meest magische vakantie ter wereld, bereiden veel mensen niet alleen geschenken voor hun geliefden en familieleden, maar ook verlangens. Ik zou graag willen geloven dat er met het begin van het nieuwe jaar een kans zal zijn om de meest intieme fantasieën waar te maken. Hoe maak je je wens waar?

Zo laat je je nieuwjaarswens uitkomen
Zo laat je je nieuwjaarswens uitkomen

instructies:

Stap 1

Er is één traditie, je zou zelfs kunnen zeggen: een ritueel waarbij iedereen in de nacht van 31 december op 1 januari onder het klokkenspel tijd zou moeten hebben om zijn meest gekoesterde wens op een stuk papier te schrijven, het in brand te steken, as in een glas champagne en drink in één teug op. Het papier moet klein van formaat worden genomen, dun, zodat het sneller verbrandt. Als je tijd wilt hebben om een paar wensen op te schrijven, kun je vals spelen en van tevoren een folder met een lijst maken.

Stap 2

Verlangens worden vervuld wanneer hier enige moeite voor wordt gedaan. Immers, zoals het gezegde luidt: "Je kunt geen vis uit een vijver vangen zonder arbeid." Als je op oudejaarsavond iets hebt gewenst, probeer er dan alles aan te doen om het tot leven te brengen. Je kunt jezelf motiveren door een afbeelding te printen met wat je wilt en deze op een prominente plek te hangen. Je moet duidelijk begrijpen dat wat je hebt bedacht al in jouw handen ligt. Zoals een zeer beroemde film zegt: "Het universum kan je alles geven wat je nodig hebt, je kiest die voordelen en levensomstandigheden die je verdient, gewoon wensen." Vanaf het begin van het nieuwe jaar verwachten ze nieuwe kracht, succes en geluk in het bedrijfsleven, wat betekent dat er een grote kans is op vervulling en verlangens. Droom en alles zal uitkomen.

Stap 3

Formuleer uw wensen correct. Op de avond dat iedereen het nieuwe jaar viert, maakt opwinding plaats voor vreugde, verrukking. Het komt voor dat op het moment dat het tijd is om een wens te doen, alle gedachten ergens verdampen en het moeilijk is om ze allemaal correct uit te drukken. Volg eenvoudige regels, dan komt alles goed. Gebruik eerst niet het "niet"-deeltje. Elke ontkenning en twijfel wordt weerspiegeld in de vervulling van je verlangen in de tegenovergestelde volgorde, dat wil zeggen, het verwijdert je van zijn belichaming. Ten tweede, stel je duidelijk het beeld voor van hoe het zal worden geïmplementeerd. Ten derde, geloof onvoorwaardelijk dat het in het komende nieuwe jaar zal worden vervuld.

Stap 4

Om de vervulling van wensen in het nieuwe jaar dichterbij te brengen, kun je de hulp van je vrienden en geliefden gebruiken. Hoe je dat doet? Het is onopvallend om te hinten of te vertellen over uw wensen. Dit is natuurlijk alleen relevant als ze ze tot leven kunnen brengen (je droomt bijvoorbeeld van een nieuwe mobiele telefoon, een soort kleding). Overweeg hun mogelijkheden en maak pas dan uw wensen kenbaar.

Aanbevolen: